Hejsan! Hur mår du och hur har du det? Med mig är det förhoppningsvis finemang (skriver ju detta som det sista jag gör här på fredagseftermiddagen). Men det tror jag nog att jag kommer att göra. Vad kan gå fel efter en lugn kväll med pizza, popcorn och film i soffan med mina älsklingar? Den här veckan har faktiskt varit kantad av en fin mellanmjölksdimma och det har varit rätt så skönt. Ska vi blicka tillbaka?

Dimma
Utsikten vid sjön i måndags morse gick inte av för hackor. Var en jättevacker dimma!

Tillbakablick

Jag har faktiskt varit rätt så trött hela veckan. Mör. Och det är inte så konstigt. Det kommer att dröja innan jag har återhämtat mig från vårens hets och det är precis därför jag har en lugnare höst framför mig. Veckan överlag har dock varit bra! Det är mycket att göra och framstegen är inte så stora men de går i rätt riktning.

Veckans bästa

Responsen som jag fortfarande får från förra veckans föreläsning är sjukt fin, men också att en ny mentorsklient att har börjat och att arbetet med podden tuffar på. Sedan är jag också glad över att arbetet med den nya hemsidan äntligen är igång! Den har legat och gnagt i mig sedan i mars (men tiden räckte inte till före sommaren) och jag tror att detta kan bli riktigt, riktigt bra. Mycket kommer att bli som det är här. Men mer uppdaterad, vassare och förhoppningsvis än mer tydligt om vad jag gör förutom när jag bloggar.

Sun
Men det har varit sol med och på en av veckans promenader blev jag lite trött och lade mig helt sonika ner och pausade lite på en kulle. Var så skönt!

Veckans sämsta

Att jag inte riktigt hann med allt som jag hoppades på och att bloggen fick lida lite grand för det på tisdagen. Men ja, vissa av dagarna som gick körde verkligen bara ihop sig och då gäller det att prioritera.

Veckans utmaning

Lätt hemsidan! Jag vet inte riktigt vad jag gör och jag känner mig långtifrån säker på hur det kommer att bli med allt tekniskt och att importera bloggen från WordPress som har jag nu och in i det nya. Men det ordnar sig nog och förhoppningsvis. Haha.

Green house
I onsdagens flängde jag runt halva Skåne och en av destinationerna var Angelikas Gård där Innovationscenter medverkade på ett event som hölls i ett stort växthus på gården. Mer väldoftande location går inte att hitta kan jag avslöja. Var underbart att sitta precis bredvid tomater och basilika och lyssna på spännande diskussioner om innovation.

Framåtblick

Vet du vad? Klockan tio är det dags för något som jag har behövt och har saknat i flera veckor: massage! Jag har så ont i kroppen och känner mig så obalanserad så det är hög tid för det nu. Efter det väntar lite hemmapyssel och en middag i Malmö följt av en bröllopsfest. Så det blir en rolig helg detta!

Veckans ledarskapstanke

Jag fick upp en fantastisk bild i mitt flöde i veckan som jag bara måste dela med er. Kolla in detta!

Meme

Skrattade högt när jag såg den eftersom det är så jäkla sant! Strategier i alla ära, de kan vara hur bra som helst men om man jobbar med kulturen så kan den krossa strategin fortare än fortast kvickt.

Och ja, det var min vecka det. Hur har du haft det?