God morgon! Hur är läget? Med mig är det fantastiskt och jag svävar nästan som på små moln, haha. Jag saknar förvisso M galet mycket nu men examensglädjen i kombination med jobbpeppen jag känner nu är verkligen brutal. Vilken episkt vecka det här har varit!

Spa
Mvh Nöjd tjej. Skulle lätt kunna tillbringa en dag i veckan i spamiljö.

Tillbakablick

Haha, vad har inte hänt den här veckan? Jag har jobbat hemifrån, rest till Stockholm och haft ett par mentorssamtal – både med klienter och min egen mentor. Lägg till att jag har fått jobba med Alex igen, gå på spa, vara med i SR och göra superspännande intervjuer. Plus den där lilla detaljen med min examen då. Inte konstigt att den känns maxad på både höjden och bredden.

Veckans bästa

Allt ovan? Det finns bara för mycket att välja mellan. Men lägg till att jag fick träffa Edibe igår och sedan, som pricken över i:t, sprang in i fantastiska Natalie också. Så lyxigt!

Alex
Alex ansiktsuttryck när jag berättade för henne att över tvåtusen personer har lyssnat på podden sedan vi startade den, haha!

Veckans sämsta

Migränanfallet jag åkte på natten till torsdag. Låg i flera timmar och bar vred mig av smärta – det var ingen höjdare.

Veckans utmaning

Det har varit intensiva dagar – det ska jag inte hymla med. Har verkligen fått jobba järnet för att hinna runt och det har jag ändå inte helt lyckats med. Men det känns bra ändå!

Spa
Bästa stället att ha konferens på? Ja, det tror jag nog. Detta var verkligen en fantastiskt upplevelse.

Framåtblick

Nu efter lunch så väntar anledningen till att jag är här uppe. Ska hålla en halvdagsutbildning som jag kallar Ledarskap som #enriktigboss. Kommer bli riktigt, riktigt roligt! Sedan stannar jag här tills i morgon förmiddag då jag hoppar på tåget hem mot Skåne igen där M och en flaska med champagne väntar.

Veckans ledarskapstanke

Jag har fått träffa och intervjua flera, helt otroliga, ledare den här veckan och en röd tråd är verkligen deras närvaro. Jag blir lika glad varje som jag möter ledare som bemästrar konsten att balansera det här med att göra sig umbärlig samtidigt som de är närvarande.

Och ja, det var min vecka det: helt fantastisk. Hur har du haft det?