En vecka i gråskalans alla olika nyanser

Hejsan! Hur är läget? Med mig är det bra förutom att jag har åkt på migrän. Grymt tråkigt eftersom jag vill vara pigg och stark och inte behöva ligga nerbäddad. Men med lite tur så släpper den förhoppningsvis snart. Det här har verkligen varit en vecka i gråskalans alla olika nyanser och jag vill vara tydlig med att det är fine så. Som vi har pratat om förut är grått är en väldigt vacker färg och livet måste inte vara en gnistrande regnbåge jämt!

Bossbrudsträff
En bild från Bossbrudsträffen från Insta Stories. Såhär ser en nöjd workshopledare ut! Jag vill ju att de här Bossbrudsträffarna ska vara utvecklande för er som kommer och har hittat ett grymt bra format för det. Foto: Helena Johannessen

Tillbakablick

Upp och ner, ner och upp. Grisen gal i granens topp. Haha, det är typ den melodi som sammanfattar veckan bäst. Det har varit fullt upp. Jag har fått mycket gjort men tyvärr också haft migrän ett par dagar och behövt vila mycket. Och överlag så är det ändå bra eftersom det har hänt väldigt roliga saker med!

Veckans bästa

Några av veckans största höjdpunkter är att jag har fått spendera mycket tid med familjen min och de är bäst i hela världen. Bossbrudsträffen i torsdags blev alldeles fantastisk och jag är så glad och tacksam över att det var ett så härligt gäng med bossbrudar som kom och bidrog så mycket. Jag har fått göra några vänner glada och det är ju alltid en fantastisk känsla. Min tenta blev godkänd. Dessutom så har ett riktigt jäkla bra idé kläckts som ni kommer att få höra mer om framöver.

Sushi
Det är ju helt omöjligt att fota i detta novembermörker men åt sushi i veckan och den var så fin att den behövde förevigas ändå!

Veckans sämsta

Migränen, lätt. Det är inte ofta jag har det nu men när den väl hälsar på gör den ont och jag har haft den både onsdag kväll, hela fredagen och nu idag igen.

Veckans utmaning

Att hinna med allting som jag skulle. Kan avslöja att jag inte lyckades med det men i gengäld så är också nästa vecka luftigt planerad så det ordnar sig.

Soduko
Det har också blivit mycket Soduko i veckan. Älskar verkar det och på morgonen brukar jag försöka lösa något enkelt pussel som går kvickt och får hjärnan att vakna till. På kvällen gör jag istället något svårt som gör mig trött. Grymt bra upplägg!

Framåtblick

Nu är planen att ligga i sängen en stund till och titta på How I Met Your Mother. Sedan hoppas jag att vi kan städa och plocka lite innan lillebror trillar in och vi håller myslördag.

Veckans ledarskapstanke

Det har varit så roligt att få prata med er om ledarskapsstilarna i Harry Potter i veckan och jag är så tacksam över att ni ger mig så mycket feedback på det jag skriver här och det jag gör. Utan den kan ju jag gissa hejvilt på vad ni vill läsa om och lära er här och om jag får välja skriver jag ju helst om saker som är relevanta för er. Så please, keep that coming för alla behöver vi, även som ledare, feedback för att utvecklas!

Hur har din vecka varit? Har den varit i gråskala som min eller mer färgsprakande än så?

Föregående

Min utmattningsresa i Amelia

Nästa

Stunderna när jag saknar att vara anställd

2 Kommentarer

  1. Profilbild

    Migrän, bossbrudar, Nätverksträffar och nerbäddat och uppklätt sen på med mysbyxor ❤️🌟
    Tycker du varit en kanon kvinna denna vecka och den ”gråskalan & regngbågigt” kallas livet i sin sanna form ✅ så check på att klarar av allt Clara 🤗🍂 och tack så mycket för vi fick komma 💫 dessutom orkar du skriva här om detta … ja tycker du kan sträcka på dig ordentligt 🥳

    • Clara Löfvenhamn

      Tack så mycket! Det värmer att höra och all in all blev eventet en fullträff och veckan fin migränen till trots 😀 Tack för att du var med och bidrog till att kvällen blev så lyckad <3

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se