En trött och riktigt nördig söndag

Tjenare! Hur är det? Här är det fint, har en trött och riktigt nördig söndag. Vi har trillat så långt ner i brädspelsträsket nu att vi har suttit och spelat en nybörjarversion av Dungeon’s and Dragons hela dagen. Väldigt spännande men det innebär att hela dagen har försvunnit.

En trött och riktigt nördig söndag innebär Dungeon's and Dragons

Var första gången vi alla provade detta och jag var en tjuvaktig hobbit – väldigt roligt!

En trött och riktigt nördig söndag

Jag har dock haft lite svårt att fokusera på spelandet. Det är liksom två olika saker som studsar i mitt huvud nu och det är boende och gårdagens fallskärmshopp. Boendefrågan handlar om ett eventuellt lägenhetsbyte (håll tummarna för att allt går i lås) och hoppet… Ja, det var ju alldeles fantastiskt.

Får du möjlighet att hoppa så gör det. Det var sekunden när vi skulle ut ur planet som jag undrade vad fan jag höll på med och hade dödsångest. Men väl ute släppte det och det fria fallet var lätt den coolaste biten.

Glad tjej efter att ha fått flyga!

Tänkte att jag ska skriva mer om mina tankar och reflektioner kring detta lilla äventyr men jag är nog tyvärr för trött för att göra det idag. Är det okej om vi sparar det till lite senare i veckan? Haha, är en slagen hobbittjuv som trodde hon skulle åka hem till soffan men en omgång av vårt nya favoritspel Sçythe väntar visst. Får se hur det går!

Medan jag försöker rocka mitt lilla imperium kan väl ni berätta hur er helg varit? Och, har du hoppat fallskärm någon gång och hur upplevde du det? Eller vill du göra det? Eller är det är ett läge där du hellre stannar på marken? 

Föregående

Redo för ett luftprång

Nästa

Veckans matiga planer

2 Kommentarer

  1. Profilbild

    Söndagar är till för att vara oproduktiv och bara dra runt. Finns inget bättre!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se