Tjenare! Hur är det med dig idag? Med mig är det bra tack. Den här veckan har fått en storstädad entré, bokstavligen talat eftersom ingen av oss orkade städa i helgen och därför har jag gjort det mesta av det nu på morgonen. Inte den roligaste sättet att starta veckan på men galet skönt att ha det gjort. Jag trivs verkligen inte om det är stökigt hemma och än mindre att jobba hemifrån om det är rörigt runtomkring mig. Så nu är jag redo för att kicka i gång arbetsveckan!

Hagtornsbär
I lördags blev det trädgårdsfix för hela slanten och jag ägnade rätt många timmar åt att plocka saker. Mest hagtornsbär som jag ska testa att göra alkoholfri glögg utav. Plus att jag gjorde mitt livs första omgång med sylt!

Måndag

Idag ska jag bara skriva, mejla och administrera mig. Från och med idag börjar skolan officiellt igen så har en del kurslitteratur att leta upp och fixa hem. I eftermiddag väntar ett lugnt pass med sjukgymnastik.

Tisdag

Åker in till Malmö för att gå på möten och så ska jag luncha med Alexandra. Ser verkligen fram emot det för nu var det länge sedan vi sågs!

Onsdag

Har en dag på hemmakontoret och ser så fram emot det alltså. Det här lilla tornrummet är en så magisk miljö. Tänkte vika halva dagen åt skolarbete och resten åt bloggjobb.

Torsdag

Då bär det av till Sjöbo där jag ska jobba för Innovationscenter hela dagen.

Fredag

Mer skrivande! Vet dock inte var än eftersom jag och Alex pratat om att jobba ihop. Återstår att se vart vi blir av alltså.

The lake
Tyvärr lyckades jag också ta ut mig alldeles på lördagen så söndagen spenderades i sängen hela dagen med undantag för en kort promenad vid sjön.

Det verkar bli en rätt så chill vecka med andra ord! Eller ja, chill och chill. Den är hyfsat obokad just för att jag hoppas på att få mycket gjort. Precis som jag inte gillar att ha det stökigt omkring mig så mår jag bäst om jag har bra planering och gärna ligger ett steg före när det är mycket att göra. Dock har jag ännu inte hunnit skapa mig koll på vad som kommer i bloggen i veckan. Det jag vet är att blogginlägget som strulade tekniskt igår, om boken som jag pratade om förra veckan, såklart ska postas. Det blir ett inlägg om office wear och resten… Ja, det återstår att se! Hoppas i alla fall inte att någon migrän eller förkylning eller n-å-g-o-n-t-i-n-g annat ofog kommer emellan.

Hur ser din vecka ut?