Hejsan! Hur står det till? Med mig är det bra och jag tar mig an denna dag i en stilla lunk. Har gett mig själv halvledigt idag eftersom jag har jobbat nästan hela helgen och det är väldigt välbehövligt. Är duktig stel efter att ha sprungit runt med mina resväskor runt halva Stockholm, haha.

Håller också på att försöka förstå att allt med skolan är klart! Har lite svårt att greppa det men ja, eftersom detta betyder mer för mig än “bara en examen” så får det väl ta den tid det tar. Och tid har jag! Eftersom jag hade planerat undan rätt mycket tid för en eventuell komplettering känns det nu som att jag är mycket obokad tid som helst. Men ja, eftersom mina veckor har en tendens att fyllas på allt eftersom är det tveksamt att det läget kvarstår, hehe.

Today
Idag blir det mjuka kläder och att göra bare minium. Som att säga hej här! Mina veckor börjar inte på riktigt förrän jag har fått göra det.

Måndag

Idag blir som sagt en lugn och mjuk dag. Ska till massören om en strax och sedan jobba undan lite och vila mycket.

Tisdag

Kör hemifrån och ska jobba med ett av projekt som förhoppningsvis kommer att sjösättas inom kort. Men också bloggjobba!

Onsdag

Kommer inte bli några problem att fylla den här dagen heller misstänker jag. Tror att större delen av den kommer att spenderas i Lund och att det lär bli en skön mix av att vara social, lämna tillbaka biblioteksböcker (tjoho!) och annan admin.

Torsdag

Jobbar för Innovationscenter och på kvällen har vi ett event som jag ska vara med på. Kommer bli roligt!

Fredag

På grund av kvällsjobbet blir det också en lugn dag där jag jobbar så mycket, eller lite, som jag orkar i det tempo som passar dagsformen.

Stockholm
Stockholm visade sig verkligen från sin bästa sida den här helgen och även om jag inte hann träffa ens i närheten av alla jag ville så blev det ändå en väldigt fin vistelse!

Här på bloggen blir det nog ett nyhetssvep och sedan har jag också fått in ett önskemål från en av er läsare som jag ska försöka tillgodose också. Så det blir kul!

Hur ser dina planer ut för veckan? Blir det lugnt som hos mig eller högre tempo än så?