Hejsan! Hur är läget? Jag mår toppen! Är aningens trött vilket inte passar min feta att-göra-lista men jag har fått en riktigt lyxig start på veckan så det känns fint. Helgen var verkligen klockren med lite skrivinspiration, mycket vila, familjehäng och god mat så den kunde inte ha varit bättre.

Betrayal legacy

Igår började vi ett nytt spel som man spelar flera omgångar över tid och verkar riktigt lovande: Betrayal Legacy.

Måndag

Den här dagen började med ett frisörbesök och så grymt nöjd jag blev. Besökte Polhemsskolans frisörutbildning för första gången och Felicia (som roligt nog också är en bloggkollega) gjorde ett fantastiskt jobb. Gick från trassel till friskt och snyggt – så nu har hon en ny stammis och jag känner mig som en ny människa. Efter det blev det att lämna blodprover och ha ett snack med min mentorcoach så hela förmiddagen har varit en enda investering i mig själv. Gött! Nu efter lunchen börjar dock allvaret igen. Ska först göra lite research inför i morgon medan jag lyssnar på Ekot. Sedan ska jag göra en del adminjobb och förhoppningsvis skriva. Hoppas innerligt att jag kan hålla samma grymma produktionstempo som förra veckan.

Tisdag

Börjar jag på mitt deltidsuppdrag för Innovationscenter för landsbygden! Ska köra upplärning hela förmiddagen och det ska bli jättekul. På eftermiddagen blir det mer skrivande och sedan sjukgymnastik.

Onsdag

På onsdag så kommer jag att börja vara gästpostare för Stressgäris på Instagram. Grymt fint uppdrag och därför kommer det bli en hel del prat om stress. Både om min egen stressresa men framförallt tänkte jag fokusera på hur vi kan göra våra arbetsplatser mer stressfria både som medarbetare och ledare. Dessutom ska jag stötta min kollega Linda och göra lite omvärldsbevakning genom att gå på hennes webinar.

Torsdag

Är helt nästan helt obokad då av den enkla anledningen att mitt synopsis ska skrivas klart! Ska ha ett möte på förmiddagen och sedan ska tangentbordet glöda.

Fredag

Kör en heldag för Innovationscenter för landsbygden så vi får se vad som hinns med utöver det.

Snow

Me efter två minuters promenad från frisören till bilen. Det snöar en del hör i Skåne idag!

Här på bloggen så tänkte jag bland annat publicera en artikel om vad forskningen säger om utmaningar många möter som förstagångsledare, sedan kommer även en artikel med olika, vanliga myter om jämställdhet och lite annat smått och gott.

Hur ser planerna ut för din vecka?