En kort helg till ända

Tjenare, tjenare! Hur är läget? Här är det lite deppigt eftersom den superhelg som var planerad inte hann uppfyllas. Tanken var kompishäng från fredag till söndag eftersom en nära vän var i stan men eftersom någon (gissa vem) blev sjuk blev detta en kort helg. Kortare än vanligt. Men den började fint  i alla fall!

Fredag

En kort helg i bilder

Nämligen såhär efter en rejäl hamburgermiddag. Det är liksom vår grej. Att promenera runt hela stan, dricka kaffe, öl och äta hamburgare. Och en av mina favoriter in life är ju att få snacka skit med fantastiskt sällskap. Förutom de personliga uppdateringarna lyckades vi avhandla saker som det amerikanska valet, Gilmore Girls och hur man borde kunna bygga ett medvetande ur ett psykologiskt, filosofiskt och biologiskt perspektiv. Nördiga vänner – I has them! Kvällen avrundades sedan med en lång promenad och ännu mer prat.

Lördag

Cooling

Lördag morgon innebar en utflykt! Jag hade nämligen erbjudit mig att fota ovan gråa snygging som ska säljas. Har haft galen hästabstinens de senaste månaderna så det var lyxigt bara att få dra på sig stallkläder och pussa på mjuk hästmule. Älskade djur. Men under morgonen och förmiddagen nös jag oavbrutet och när vi kom hem vid lunchtid var förkylningen och febern ett faktum. Så ja, det blev inte mer spännande än så. Jag feberyrade till Gilmore Girls resten av eftermiddagen och kvällen. Blä!

Söndag
Clara Löfvenhamn

Foto: Zeynep Seitomer

I söndags mådde jag som tur var bättre. Rejält bitter över att fått en ny förkylning (var ju faktiskt frisk när jag kom till jobbet i måndags men det hjälpte föga när tre andra “sjobbade”) men ja, så ser tyvärr vardagen utan immunsystem ut. Dagen bestod mestadels av soffläge och en liten prommis. Jag fixade mig med tre ton smink, Zeynep kom förbi och vi hasade oss ut i kvarteret och brände av en snabb plåtning i alla fall. Vi är verkligen ett awesome team så det var med ett leende jag landade i soffan igen.

Veckan som kommer då? Ja, eftersom jag håller i utbildningen för min efterträdare är de det som står i fokus och allt annat får bli sekundärt. Det innebär inte så många roligheter utöver det dagliga jobbet med bloggen. Det känns givetvis crap när privatlivet får stå tillbaka men så kan det vara emellanåt. I gengäld har jag preppat bloggen inom ämnen som jag tänker kan intressera er. I morgon kommer vi exempelvis att prata om sociala monster och hur du som chef kan agera om du har en sådan person i din arbetsgrupp.

Clara Löfvenhamn

Alltid med min kamera – hoppas på någon skogstur i veckan så jag få fota lite mer. Foto: Zeynep Seitomer

Har du några roliga planer för veckan?

Föregående

Bloggmingel och fredagstankar

Nästa

Så hanterar du sociala monster

7 Kommentarer

 1. Profilbild

  Ja du, denna vecka är det jobb och julplanering. Många julklappar som skall fixas iordning och listor på julmat som skall skrivas…. älskar julen men känner hur stressat det kan bli. Jag hade i alla fall tänkt julbaka lite i veckan och mysa så mycket det går!

 2. Profilbild

  Usch och fy!! Förstår dig, det är ju så trist när man blir sjuk strax inpå igen. Hoppas du kan återhämta dig med lugna kvällar den här veckan!

 3. Profilbild

  Emma Hedin

  Sociala monster ser jag fram emot att läsa om! 🙂

Lämna ett svar

© Bossbloggen.se