God morgon! Eller ja, god förmiddag kanske. Hur är läget? Jag mår fint efter ha fått en oplanerad sovmorgon. Det här med att inte ställa klockan på morgonen är awesome men det gäller också att inte måla upp föreställningar kvällen innan om allt en ska hinna med (på nolltid) om man låter bli att göra det. Risken är annars att man vaknar upp utvilad men besviken för att man känner sig sen – helt i onödan. Men annars är det fint även om den här helgen var alldeles för kort. Kan vi ta den en gång till? Brukar hinna ladda om inför den nya veckan men inte den här gången. Ah well, tur att en har så bra saker att se fram emot i veckan som kommer.

November walk

Igår var vi ute och promenerade i ett av de naturreservat som finns här utanför Lund. Kan knappt förstå att detta är Skåne? Så fint!

Måndag

Måndagen blir som vanligt en mötesdag och ett av dem är extra spännande. Jag har nämligen blivit tillfrågad om jag vill vara rådgivare åt ett UF-företag. Så vi ska ses idag och se om det finns något jag kan bidra med men också om vi kan hitta rimliga förväntningar och avgränsningar för rollen. Jag har inte varit i kontakt med UF innan men det låter ju som en väldigt kul grej måste jag säga. I övrigt kommer dagen att mixas med lite skrivande och föreningsjobb också.

Tisdag

Förutom ett möte eller två ska tangentbordet glöda och jag ska både göra rejält med skolarbete och bloggskrivande. Har en intervju inbokad för bloggen med på ett ämne som jag tror ni kommer att tycka är intressant med.

Onsdag

Morgonen inleds med en nätverksträff för Affärskvinnor i Fokus och sedan är det än mer skrivande som står på schemat.

Torsdag

Denna dag är alldeles, alldeles tom så att jag ska kunna jobba med saker som har dykt upp under veckan.

Fredag

Åker jag till Växjö för ännu en skolhelg! Ska bli väldigt roligt.

Home office

Det känns ju inte ett dugg fel heller när man sitter och skriver dessa rader i detta vackra morgonljus. Ser fram emot att kliva ut genom dörren om en stund och promenera ner mot kontoret!

Så får vi se om veckan blir som jag har tänkt mig. Om det något jag har lärt mig så är det sällan som så här lugna veckor blir det eftersom saker har en förmåga att dyka upp.

Hur har din helg varit? Och hur ser planerna ut för veckan?