En födelsedag som jag saknar

Hej vänner, hur är läget? Själv mår jag ärligt talat skräp idag. Det här har varit en kass vecka överlag, grym PMS och struligeter. Åkte på migrän i går kväll som inte släppte förrän vid lunch och sedan dess har både inspelningen av vloggen och publiceringen av brädspelsinlägget som jag tänkt publicera bråkat med mig eftersom min hjärna inte räcker till. Förmodligen för att jag är trött och gråtmild i kombination med att det idag är en födelsedag som jag saknar väldigt, väldigt mycket.

En födelsedag som jag saknar
Idag är det en födelsedag som jag saknar

Det var min farmor som lärde mig att sätta ett grässtrå mellan tummarna och blåsa på det. Slängs alltid tillbaka till det minnet när jag ser den här bilden, tycker den är så fin.

I år är det sju år sedan min farmor gick bort. Den fina person som betytt mer än vad jag kan förklara i ord. Jag saknar henne jämt och idag skulle hon ha blivit 87 år gammal. Krutgumman som har varit med och format mig till den jag är. Fan att du inte är här. Fan, fan, fan. Fatta vad mycket som har hänt sedan du försvann. Det känns som ett helt liv har passerat sedan dess. Jag tror du hade gillat bloggen och varit lite stolt över att jag blivit klokare och tar bättre hand om mig själv trots att saknaden efter dig ledde till att jag nästan jobbade ihjäl mig först. Du hade gillat M och du hade varit väldigt förtjust i våra små katter. Apsveicu vecmāmiņa! Jag saknar dig.

Så jag stänger ner den här dagen nu. Är ledsen för det men ibland kommer livet helt enkelt emellan. Vi hörs i morgon igen. Jag hoppas ni har fått en fin ledig dag i solen i alla fall!

Kramar

Föregående

Mia Rolf: En världsförändrande jordfräs

Nästa

En arbetsdag i maj

10 Kommentarer

 1. Profilbild

  Åh, största kramen till dig Clara <3 Det är okej!

 2. Profilbild

  Åh fy vad tungt!! Haft en sjujäkla pms/begynnande 30-årskris(?) de senaste veckorna så förstår litegrann. Men hemskt jobbigt med sorg ovanpå det 🙁 det blir bättre imorgon ska du se! Kram <3

  • Clara Löfvenhamn

   Tack fina du! Det känns faktiskt lite bättre redan idag. 30 års kris är fasiken inte kul det heller och varför ska man ha den här pms:en som liksom förstärker och förvärrar allt? Skickar stora styrkekramar till dig med <3

 3. Profilbild

  Charlotte Hörgård

  Dessa dagar av sorg behövs … det betyder att man älskar,minns och saknar en människa som betytt/betyder mycket för en. Det går inte en dag utan att mina tankar finns hos min pappa. Som tur är finns det många roliga stunder att minnas.
  Challe

 4. Profilbild

  <3 Varma kramar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se