En äventyrlig måndag

God morgon allesammans! Hur mås det? Jag mår fint i denna arla morgonstund. Sitter på ett tåg till Stockholm där jag ska spendera den större delen av den här veckan. Ska bli superkul även om det i princip bara är en massa jobb som står på schemat.

Mara

Lilla gullungen. Utrymmet mellan toaletten och duschen är väl för övrigt ett hörn av min lägenhet jag nog aldrig skulle få vara med på bloggen? Haha.

Var så skönt att allting ordnade sig med den lilla katten innan jag åkte. Igår förmiddags blev hon hämtad av sin nya matte och fick åka hem till sina nya syskon. Åh, älskar verkligen lyckliga slut. Är lätt värt timmar i rännsten och nätter på badrumsgolvet där knappt ens jag får plats då!

En äventyrlig vecka

Måndag

Eftersom tåget lämnade Lund tio över fyra nu på morgon och ett möte blev inställt idag så blir den här dagen rätt så chill. När jag kommer fram ska jag avverka några kontorstimmar från ett fik och sedan äta lunch med Paula. Efter det väntar ett möte med grymma Eva från Karriärpodden och eventuellt hinner vi med en intervju till en bloggartikel med.

Tisdag

Möten, möten, möten hela dagen. Superpeppigt!

Onsdag

Ska spela in en grej med Metro på morgonen och sedan blir det ännu fler möten.

Torsdag

Möter upp Paulina för att jobba ihop och hänga på InoS HQ ett par timmar innan jag har ett sista möte. Sedan väntar kvällståget hem igen!

Fredag

Är tänkt att vara en lugn oplanerad dag hemma i Lund för att kunna jobba på i min egen takt.

Det är en äventyrlig vecka som väntar!

Ska alldeles strax handla någon form av frulle på tåget och börja nöta kurslitteratur. Känns väldigt surrealistiskt att jag har börjat plugga eftersom jag missade den första träffen för terminen men det är väl bara att börja?

Här på bloggen vet jag knappt själv vad som händer. Har några artiklar som ligger på lut men ingen som är riktigt färdigkokt än. Får se vart det landar! En krönika blir det nog i alla fall: om det här med att stanna eller lämna en arbetsplats på grund utav en dålig chef. Ska varva skrivande med att lära kurslitteratur nu på tåget så får vi se vad det kan resultera i.

Hur ser planerna ut för din vecka? Blir det lugnt och skönt, intensiva dagar eller en blandning?

Föregående

Från utbränd till att ligga i framkant

Nästa

Beteenden som mentalt starka personer undviker

2 Kommentarer

  1. Profilbild

    Hoppas att du får en härlig och givande vecka i Stockholm! Själv åker jag ju till Värmland i slutet av veckan och sen blir det Stockholm även för min del från lördag till troligtvis onsdag 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se