Hejsan, hur står det till? Med mig är det bra tack. Jag märker att jag har en annan takt i kroppen idag jämfört med förra veckan vilket känns positivt. Igår hade jag söndagsångest för första gången på jag vet inte hur länge men idag känns allt fint igen. Är mycket som ska hinnas med även denna vecka och plugget gäckar mig tyvärr men ja, det löser sig det med!

SPSS
Min känsla för statistiktentan just nu fångad i en enda bild. Tänker aldrig någonsin mer röra SPSS efter att detta är klart.

Veckans planer

Alltså, på många vis kan jag göra en copy paste från förra veckans måndagsinlägg men inte riktigt. Plugget står i såklart i fokus – främst då statistikuppgiften men jag kommer också att få beskedet om uppsatsen. Inte alls pirrigt eller nervöst. Nej då. Hähä. Ska mest bli skönt att få ett svar så jag kan planera för hur mycket mer arbete den kommer att kräva. Annars hoppas jag att jag kan få klart statistiken den här veckan i alla fall men oklart om det är möjligt med tanke på att jag hoppades på att få den gjord förra veckan men hann med en femtedel.

Jag ska såklart bloggjobba men har noll aning om vad det ska innebära för kul mer än att jag har hunnit med en riktigt rolig intervju idag och har en till inbokad på onsdag. Behöver också förbereda nästa veckas artiklar eftersom jag är uppbokad som ledare för Sommarlovsentreprenörer hela nästa vecka och ska dessutom preppa en workshop om ledarskap tills dess.

Det blir också rätt mycket Bossbrudsjobb även den här veckan. Rekryteringsprocessen leder rakt in i upplärningen och det ska bli väldigt roligt.

Och sedan ska såklart allt annat fixas som kunduppdrag och poddjobb. Kommer dessutom åka över dagen till Göteborg för ett läkarbesök och sedan är det en av årets roligaste högtider i min värld: midsommar! Så det känns som att det kommer att bli en bra vecka all in all.

Hur ser planerna ut för dig? Händer det något spännande eller tuffar det på som vanligt?