Hallå! Hur står det till? Med mig är det okej ändå. Det är den trettonde veckan på tjugotalet och den startar med frost och solsken. Veckans Stockholmsresa och Bossbrudsträff är avbokad och det känns riktigt, riktigt tråkigt. Men så är läget och förhoppningsvis så kan vi börja jobba för att planera in en ny träff så småningom. Den här dagen har i alla fall gått i ett med massor av administration, möten, mejl så vet inte vart måndagen blev av. Därav att detta inlägg inte kommer upp förrän nu!

Shark
Den här helgen blev både lugnare och mer produktiv än vad vi anade på förhand. Vi har fixat massor i trädgården och med vår lillstuga som just nu agerar förråd. Har dock knappt fotat alls förutom den här lilla vithajen som var så nöjd med att få hänga ute i sin bur hela lördagen.

Den trettonde veckan på tjugotalet

Med tanke på att alla mina föreläsnings- och utbildningsuppdrag nu är framflyttade så kommer jag att behöva ställa om mitt jobb en aning men ändå inte. Bloggjobbet kommer att rulla på som vanligt, jag har mängder av skolarbete att göra och jag kommer också att ha ledarskapsrådgivningar däremellan. Tänkte skriva mer om det i veckan. Har också en artikel om hur en kan ta hand om sig som ledare i krislägen på gång. Är det något mer eller något helt annat ni vill läsa om nu i veckan eller i framtiden? Vore så värdefullt att få lite input!