Bloggmingel och fredagstankar

Hej, hej! Hur mår du? En annan känner sig lite sliten idag faktiskt. Det har blivit ett par övertidstimmar nu på det vanliga jobbet, roliga möten och bloggmingel. Vilket verkligen känns i kroppen idag. Men jag är vid gott mod och det ska bli oändligt skönt med helg. Men först tänkte jag försöka sammanfatta veckan med hjälp av Paulinas fredagslista.

Kommer nog bli en bubbla eller två i helgen

Tillbakablick:

Veckan som gått har bestått av jobb, jobb och lite mer jobb. Men också av otroligt roliga möten! I onsdags lunchade jag till exempel med fantastiska Alexandra som ni har träffat i #MötEnBoss. Spana in hennes och Lindas podd Vad fan håller jag på med? Den handlar om entreprenörskap och ger en störtskön inblick i hur vardagen som entreprenör kan se ut.

Igår var jag på Bloggmingel och det var, precis som förra gången, en superfint tillfälle att få träffa nya personer. Energin jag får av att träffa nya människor är underbar. Men också att få lära känna nya bekantskaper lite närmare. Och, givetvis, få prata om bloggande med andra kollegor som också har detta som passion och intresse. Så fint!

Bloggmingel på Scandic Triangeln

Supertrevligt minglande!

Veckans bästa:

Flera saker! att få komma hem igår efter en riktigt lång och intensiv arbetsdag till min kärlek och tillbringa två timmar med att p-r-a-t-a om allt mellan himmel och jord.

 Veckans utmaning:

Att orka med. Men jag prioriterar verkligen sömn, mat och motion främst. Sedan så har tyvärr bloggen fått lida en smula men jag hoppas ni har förståelse för det!

Framåtblick:

Alltså. Nu är det helst plötsligt bara fyra veckor kvar tills det  är jul och mina nya ovissa äventyr börjar (men vem räknar, hehe). Men nu om några timmar börjar helgen och den kommer att bestå av några av de grejerna jag gillar mest. Kompishäng och fotande!

Clara Löfvenhamn

I helgen blir det till att stå både bakom och framför kameran. Så pepp på att få plåta med bästa Zeynep! Som givetvis tagit detta foto.

Veckans-visste-du-att:

Resultatet för rösträkningen i USA’s presidentval börjar bli färdigställt och DN rapporterar att Clinton fått mer än två miljoner röster än Trump (som vann på grund av elektorssystemet). Tycker det  känns hoppfullt att majoriteten av de amerikanska folket ville se Clinton som president även om det känns bedrövligt att det inte blev så.

Hur har din vecka varit? Och hur ser planerna ut för helgen?

Föregående

Seher Yilmaz: Samhällsförändraren som gillar att bestämma

Nästa

En kort helg till ända

2 Kommentarer

  1. Profilbild

    ISA

    Bloggmingel! tusan vad roligt! Låter som en härlig vecka ändå, skrota genast allt dåligt samvete för att bloggen blivit *lidande*. Du levererar ALLTID så jäkla on top även om du inte anser det själv! haha! ha en härlig lugn helg nu, ok? 🙂

Lämna ett svar

© Bossbloggen.se