God morgon! Hur står det till? Med mig är det jättebra tack, mör i kroppen av all träning som den har fått under veckan men också väldigt, väldigt glad för en så bättre höststart kunde jag knappast ha fått!

Happy
Typ såhär peppad har jag varit hela veckan, haha!

Tillbakablick

Bara en sådan sak att få komma tillbaka till era varma och vänliga hälsningar… Wow, det var verkligen så fint! Ni och Bossbrudsteamet är verkligen de bästa kollegorna en kan ha. Veckan har blivit intensiv fast på ett sjyst sätt. Workshopen i tisdags gick jättebra, allt har flutit på och jag har fått roliga förfrågningar som jag inte hade räknat med när veckan började.

Veckans bästa

Att jag har fått ett grymt kul utbildningsuppdrag i Stockholm nästa vecka och att flera har hört av sig och frågat om mentorskap. Men också känslan av att komma tillbaka och att jag känner mig hoppfull inför hösten. Det är grymt osäkra tider att vara företagare i och alla positiva nyheter är liksom dubbelt om inte trippelt upp värda nu. Sedan var det också grymt kul att äntligen få sätta mig ner i går och brainstorma och spåna om vad som komma skall i höst och samla ihop alla tankar och idéer till konkreta grejer.

Kitten
Äntligen har jag också fått träffa svärmors nya kattungar. Så gulliga att man storknar!

Veckans sämsta

Lätt att Tulo rymde hemifrån i torsdags genom en dörr som olyckligt hamnat på glämt. Den å-n-g-e-s-t-e-n var inte nådig alltså. Var ute hela eftermiddagen timmar och letade efter honom utan att lyckas men som tur var kom han hem en stund senare, hel och oskadd. Tyvärr också oförskämt nöjd med sitt äventyr.

Veckans utmaning

Jag har faktiskt utmanat mig duktigt med att både göra min vardagsmotion och att få till tre olika träningspass. Planen var att göra två men ja, fyra timmars konstant gående och letande efter katten fanns inte riktigt med i beräkningen. Har förstås blivit jättetrött av ansträngningen och märkt av det under veckan men det har ändå känts bra och som att jag har utmanat mig på ett sätt som är snällt.

Pressfoto
Förutom att köra en workshop om coachande ledarskap så blev det också en pressfotografering. Också roligt! Foto: Heber Teixiera

Framåtblick

Idag väntar en städning av huset och sedan kompishäng och DnD för hela slanten. Var flera veckor sedan vå sågs senast så det ska bli riktigt mysigt. Och ja, övriga helgen blir lugn och stillsam.

Veckans ledarskapstanke

Fick upp den här artikeln i mitt flöde på LinkedIn och tyckte den var väldigt läsvärd oavsett om man befinner sig i skolans värld eller inte. Älskar ju att få inblick i hur olika organisationer arbetat på olika sätt och denna gav en fin och viktig inblick i hur en väldigt icke-fungerande fritids har gjort en enorm utvecklingsresa för både personal och barn.

Och ja, det var min första höstvecka det! Hur har du haft det? Känner du dig höstredo än eller hade du gärna haft lite mer sommar?