Bästa starten

Hej! Hur är läget? Med mig är det jättefint. Den här helgen har verkligen varit så himla göttig på många vis. Jag fick gjort allt jobb som jag behövde i lördags, slappade järnet på eftermiddagen och sedan var det kompishäng för hela slanten tills vi kom hem igår, storhandlade och lagade en grym middag. Så jag känner mig redo för veckan som har fått den bästa starten redan.

Glitter
Sunkig bildkvalla här men ville visa det här fina glittret som jag testade att använda på läpparna i lördags. Riktig härlig effekt när man egentligen är för lat för att sminka sig så mycket.

Måndag

Idag har jag haft sjukgymnastik på morgonen följt av en lugn promenad där jag pratade i telefon med en riktig härlig entreprenörskollega. Sedan blev det faktiskt en timmes städ och plock också eftersom vi inte orkade göra det igår. Men nu ligger jag nerbäddad i sängen med en kaffekopp, lyssnar på dammsugarens surr och ska ta tag i veckan. Dagen idag kommer att bestå av bloggjobb, fakturering, mejlen, en intervju och pluggande. Har en uppgift (i stället för två) som ska in den här veckan men tack vare den nya pluggplanen så känns det hur lugnt som helst.

Tisdag

I morgon har jag ett möte med Almi på morgonen och sedan ska jag co-worka med Alex och jobba ett gäng timmar för Innovationscenter för landsbygden.

Onsdag

Ska bli intervjuad för en artikel, äta lunch med Elisabeth som kommit hem från sin långresa och sedan är det plugg som står på schemat hela eftermiddagen.

Torsdag

Ska plugga, föreläsa om självledarskap för ett kvinnligt nätverk (ser verkligen fram emot det!) och på kvällen är det dags att gå på Framgångsshowen. Ska bli kul att få se Alexander in action.

Fredag

Har haft diskussioner om en sista minuten-bokning på en föreläsning. Men tror inte det blir av den här gången = helt obokad dag! Känns himla lyxigt måste jag säga. Har ingen aning om vad jag ska hitta på men tvivlar på att jag kommer känna mig särskilt sysslolös, hähä.

Star Dew Valley
Har också gjort en come back i Star Dew Valley-träsket i helgen och kan. inte. sluta. spela. Det enkla och mysiga konceptet är så beroendeframkallande.

Vad kommer på bloggen i veckan då? Det blir en salig blandning som vanligt. Har den där artikeln om aktivt lyssnande som ligger på lur i bakhuvudet och ett nytt avsnitt i Möt en boss som du absolut inte vill missa! Igår skrev jag ju om att jag har blivit diplomerad coach och tänker att det får bli ett inlägg om vad det kommer att innebära i praktiken med. Kul va?

Hur ser dina planer ut för veckan? Berätta!

Föregående

Born this way – nu är jag diplomerad coach

Nästa

Kristina Jarring Lilja: “Se till att ha tid att leva som du lär”

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se