Back to normal

Hej mina vänner! Hur mår ni? Alltså, som jag har saknat er dessa två veckor. Märks så tydligt hur mycket bloggen betyder för mig när jag inte skriver som vanligt. Men nu är det back to normal som gäller även om jag redan nu vill flagga för att jag kanske, kanske under de återstående veckorna nu kanske inte hinner med alla fem inlägg varje vecka. Men det märker vi för nu närmar sig verkligen slutspurten med stormsteg!

Working
Åkte med M till Lund och spenderar morgonen här på Café D’Italia i vanlig ordning.

Måndag

Idag hänger jag i Lund hela dagen för att kunna gå på bibblan och planen är att prata med er (hej igen!), ha ett telefonmöte, skriva klart det sista på uppsatsen och skicka den till handledaren. Vilket känns nervöst för beroende på vad han säger har jag sedan en dryg vecka på mig att korra allt för att få se om jag får OK på att gå upp med den till examination. Jag vet inte om jag någonsin har känt mig så ute och cyklandes som jag gör i detta arbete så vi får se om jag cyklar åt rätt håll eller om jag är helt off. Efter det ska jag också göra min bokföring så den är ur världen.

Tisdag

I morgon blir det konsultjobb på förmiddagen och poddjobb på eftermiddagen. Och ja, du läste rätt. Den här veckan kommer det första avsnittet av podden Mentalt Starkt Ledarskap att släppas! Så himla spännande och jag kommer givetvis att skriva mer om det i veckan.

Onsdag

Konsultjobbar halva dagen och sedan blir det plugg för hela slanten. Antingen med uppsatsen eller med den andra kursen som jag också behöver få klart för att få ut min examen.

Torsdag

Dagen med stort P! För då släpps podden och jag ser så fram emot att höra vad ni tycker om den. I övrigt hoppas jag att under torsdagen kunna jobba med semesterplaneringen för både Bossbrudar och företaget. Velar fram och tillbaka hur jag ska göra med min egen sommarsemester. Hur mycket ska jag vara ledig? Å ena sidan hade jag behövt vara långledig efter den här våren. Å andra sidan så känns det svårt som företagare att bara checka ut hur som helst. Förhoppningsvis blir jag klokare på det inom kort!

Fredag

Plugg, plugg, plugg. Sådär spännande alltså men bara att få det gjort tänker jag. Och så hoppas jag att hinna med att skicka ut Ledarskapsbrevet på fredag med!

Working
Jag och min dator. Den känns nästan som en förlängning av mig själv dessa tider, haha.

På bloggen har jag faktiskt ingen aning än om vad som komma skall – förutom att jag ska berätta om podden såklart. Behöver dubbelkolla vad jag har för idéer och artiklar som kan passa. har du något särksilt du vill läsa om? Let me know i så fall!

Och berätta gärna: hur mår du? Hur har du det?

Föregående

May the 4:th be with us

Nästa

Vardagsretorik som ledare

4 Kommentarer

  1. Profilbild

    Vad kul och spännande med podden Clara!

    Och precis som du skulle jag behöva fundera över min semester. Vet att jag måste ta något sorts beslut och bara bestämma mig. I och med att sommaren ännu känns oklar känns det dock lite svårt 🙂 Men att vara ledig är förstås ändå både nyttigt och nödvändigt.

    • Clara Löfvenhamn

      Det är det verkligen! Så roligt att få utmana sig på detta vis 😀 Och vilken lättnad att jag inte är ensam om att brottas med semestertankarna – kan du inte dela med dig i ett blogginlägg sedan om vad du landar i? Jag hade uppskattat att få läsa det och få input på hur andra tänker och gör 😀

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se