Arga veckan

God morgon, god morgon! Hur är läget? Jag börjar sakta men säkert må lite bättre. Har fasiken varit arg, grinig och på dåligt humör hela veckan – det är inte alls likt mig så det var skönt att vakna idag och bara känna sig lite irriterad, hehe. Min ilska bottnade i att jag i måndags hade världens mysigaste och produktivaste dag. Var så lättad inför att ha en hel vecka framför mig med den känslan och så på tisdagen åkte jag på sjukkänningar med ont i halsen och helt slut i kroppen – igen. Livet utan immunförsvar är inte jättekul ibland. Som tur var har det ju hänt finfina saker ändå den här arga veckan!

Hey you

Såhär såg jag ut en av dagarna som gick, får nog bli en outfit-fotografering på den här looken snart.

Tillbakablick

Frustration har präglat veckan. Över att inte må hundra, att inte kunna prestera på topp och att inte kunna jobba ordentligt.

Veckans bästa

De fina möten jag har fått, både med mina kunder och på nätverksträffen där jag höll en kort dragning om att nätverka i sociala medier. Om det är något som alltid piggar upp mig så är det att träffa trevliga, kunniga människor och få höra hur de arbetar. Den intervju jag hade sent igår eftermiddag var också grymt inspirerande och följdes sedan av en riktigt härlig fredag kväll med min fina sambo.

Love

Och det här gullefjunet har som vanligt när jag är sjuk varit i sitt esse. Hon är så nöjd när jag är sängliggande.

Veckans sämsta

Att mitt dåliga mående spred sig även till denna kanal, ber om ursäkt för att det varit lite tystare än vanligt här från min sida! På sämsta-listan kan vi väl också lägga till att nazister ska marschera idag och att det finns ett parti som vill inskränka aborträtten. Ser rött bara jag tänker på dessa vidrigheter.

Veckans utmaning

Att stå ut med mig själv och mitt inte fullt så charmiga humör.

En del av arga veckan var självklart att stå upp för aborträtten!

Mitt bidrag till upproret stå upp för aborträtten!

Framåtblick

Idag väntar en fin dag. Vi är ett stort gäng som ska ses och spela brädspel hela dagen. Sen ikväll ska jag möta upp min älskade mamma, lillasyster och lillebror för att äta middag bara vi. Så himla mysigt alltså.

Veckans ledarskapstanke

Efter vi pratade med Charlie Söderberg om att vara umbärlig som chef så har jag funderat på det här med att vara egen i sitt företag jämfört med att vara flera. Längtar ju verkligen efter att vi ska bli fler i mitt företag men shit så skönt det har varit att vara själv den här veckan och inte ha en chef att svara inför.

Hur har din vecka varit? Bättre än min hoppas jag och jag hoppas att du får en fin lördag!

Föregående

Skrivkrampens vånda

Nästa

Vad är frihet?

2 Kommentarer

  1. Profilbild

    Stella

    Jamen vad sa han då? Vilken cliffhanger!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se