God afton, hur står det till? Här är det fortsatt trött så jag tvingar mig själv att hålla tempot lågt och ta en sak i taget. Frustrerande stundtals men ja, det är bara att acceptera läget. I dag blev det dock kaffe i stället för eftermiddagslur och det har varit en otroligt givande dag. Är så tacksam för alla dessa fina möten som ingår i det här jobbet.

Walking

Har blivit mycket promenerande idag. Skönt men ja, det tar ju förstås lite extra på krafterna.

Alla dessa fina möten

Idag har jag dels blivit utmanad (på ett positivt sätt) kring mitt tankesätt att bloggen är nischad gentemot kvinnor som är eller vill bli ledare samtidigt som jag menar att ledarskap i sig är varken är manligt eller kvinnligt kodat. Om hur vi kan få in fler kvinnor inom IT-branschen, det här med att vara personlig som ledare och varför välmående är lika viktigt som lönsamhet. Sedan blev jag också intervjuad om min utmattning och det var så fint att få träffa Victoria IRL också och inte bara digitalt.

En fascinerande dag med andra ord! Jag sparar alla såna här samtal i en liten mental ask försedd med sidenband. Det är i sanning en lyx att få träffa så många intressanta människor. Jag lär mig verkligen något nytt varje vecka. Apropå lärande var det tänkt att månadens bokrecension skulle komma upp idag men så missade jag visst att tidsinställa det. Så kan det gå! Den får komma upp i morgon i stället.

Har du pratat med någon om något särskilt idag som du vill dela med dig av?