Sjukstuga och länktips

Hej, hur är läget? Här är det sjukstuga och förkylt så in i bomben. Hade lite ont i halsen efter vandringen och tänkte inte så mycket på det förrän jag feberdäckade i lördags eftermiddag. Så i stället för att vara laddad, pepp och förberedd på att börja jobba igen så ligger jag här i soffan med en papperstuss i näsan. Sådär kul för att uttrycka det milt. Blir snabbt grinig, deppig och ångestfylld av att ligga platt för en förkylning. Men jag lärde mig en läxa av sjukan som varade hela juli för att jag ”sjobbade” och kommer därför stanna på sofflocket tills jag är frisk. Förhoppningsvis släpper det snartsnartsnart.

Sjukstuga

Blä för sjukstuga men nyttigt för mig att lyssna på kroppen och stanna hemma även om man “bara” är förkyld!

Länktips!

I mitt febriga slösurfande har jag dock hittat några länkar under helgen som jag ville dela med mig av till er:

Mårten Westberg skriver om sin investeringsstrategi och den är verkligen ett målande exempel på hur viktigt det är med välmående organisationer och företag – även för dess aktieägare.

Fick upp den bästa (och argaste?) sammanfattningen av OS i mitt Facebookflöde. Galet bra och viktigt att de här sakerna lyfts så de (förhoppningsvis) kan göras om och göras rätt framöver.

Clara Toll, aka Clara Färdiga Gå, skrev i igår ett kort men kärnfullt inlägg om att det är dags att sluta med att klanka ner på oss själva. Effektivt bot mot prestationsångesten som jag hade när jag läste det. Ibland måste man bara stoppa sina tankar och byta riktning på dem.

Hoppas det är OK att det inte sprudlar här inne idag. Vill ju egentligen sätta en peppande ton för stämningen men känner samtidigt inte för att visa upp någon leende fasad. Vill inte heller låta bli att blogga bara för att man är lite down en dag. I gengäld blev jag på bättre humör bara av att skriva detta blogginlägg och tänka på er läsare. Ni är en underbar källa till inspiration och energi och bara detta fick mig att må lite bättre, tack för det!

Jag hoppas ni får en riktigt fin måndag så hörs vi snart igen!

Clara

Föregående

Businesspeppande poddar

Nästa

Favoriserande chefer: när relationen blir lite för bra

8 Kommentarer

 1. Profilbild

  Du, jag vaknade i natt med halsont…. Och det håller i sig och förvärras nu under dagen 🙁 Har aldrig upplevt den här “komma tillbaka efter sommaren-sjukan” så strakt innan tror jag… Alla är sjuka!

  Krya på dig och mig och alla andra sjuklingar där ute!

 2. Profilbild

  Krya på dig!! Och tack för länkningen! 🙂 Hoppas du blir bra snart!

 3. Profilbild

  Meeeen, igen! Fy vad trist! Krya på dig vännen!

  Kram Lena

 4. Profilbild

  Absolut ok att det inte sprudlar jämt här inne <3 Du verkar ha en massa smarta människor här inne så det tror jag att alla har förståelse för 🙂
  Krya på dig!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se