Let’s show them what crazy can do

Alltså. Det här är inte ett sponsrat inlägg på något sätt. Men jag vill verkligen lyfta den här reklamfilmen. Jag vet inte hur många gånger jag har sett den nu i veckan. Säkert tio. Och jag gråter nästan varenda gång.

Let’s show them what crazy can do

För om jag hade fått betalt för varje gång någon ifrågasatt min kompetens på grund av att jag är kvinna, för att jag har nära till känslor eller då jag har klassats som knasig, bitchig eller galen… Ja, då hade jag nog varit rik för länge sedan. För på många vis är det jag gör idag galet. Att hoppa av en heltidsanställning för att starta eget utan kontakter och utan startkapital och köra stenhårt på det. Att driva företag och plugga samtidigt. Trots att sjukpenning, pensionen och en eventuell föräldrapenning riskeras. Trots att det kanske inte funkar. Trots att det är en stenhård bransch att ta sig in i. Samtidigt, även om jag tvivlar ibland så är jag så jäkla säker på att det är detta jag ska göra.

Som tur var har jag ju samtidigt personer i min absoluta närhet som skiter i att saker ser galna ut. Som peppar, stöttar och supportar. Ifrågasätter och utmanar. Tack vare det och allt arbete jag gör så går det framåt. Mer och mer för varje månad och även när saker inte blir som jag hoppats så ska jag fortsätta leva mitt drömliv och bygga mitt drömföretag. Hur galet det än är. Och om du bär på en dröm, hur stor, liten eller galen den känns tycker jag med att du ska satsa på att förverkliga den om du kan. Let’s show them what crazy can do!

Föregående

Utbildningar, möten, skrivande

Nästa

En sakta mjukstart

2 Kommentarer

 1. Profilbild

  Vilken underbar reklamfilm!!!!

  Och stort TACK för din föreläsning igår – och ännu större tack för en trevlig pratstund i bilen till Helsingborg. Kände mig så otroligt peppad – som om allt är möjligt!

  Haha – vet inte hur många gånger min pojkvän har fått säga till mig “Ta det nu lugnt”, “Var här och nu” … så det blev väldigt många bilder på min cykel idag för att stanna i nuet och inte bubbla iväg i alla idéer som jag vill förverkliga!

  Att lyssna på dig är världens energiinjektion!

  • Clara Löfvenhamn

   Visst är den fantastiskt?! Och tack själv för det, var så härligt att få träffa dig och höra om din resa <3 Låter klokt att dra i handbromsen, gör detsamma själv idag, vi ska ju hålla resten av våra liv och inte bara de närmsta dagarna <3 Keep up your great work med alla dina spännande projekt 😀

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se