Phantom of the opera

Hej! Hur är det? Här är det fint. Är jag precis hemkommen från Göteborg och har landat vid skrivbordet med min lilla katt i knät. Känner mig rent utav lite flummig. Inombords dånar fortfarande ouvertyren för Phantom of the Opera. Åkte ju upp till Göteborg i går med familjen för att se föreställningen på Göteborgs Opera och ja… Wow, vilken upplevelse det var. Helt magisk. Framförallt scenografin och den första akten var otrolig. Har du möjligheten att se den – gör det.

Masques

Jag vet inte om jag har berättat att jag samlar på masker? Well, I do. Och blev så glad när min mamma kommer skuttandes med en påse med denna skönhet i.

Phantom of the Opera

Och ja, vet ärligt inte om jag har så mycket mer att säga än det, haha. Har måhända kommit hem men jag har verkligen inte landat än. Gah, det här med av vara HSP och konstärlig själ är fantastiskt fint men det blir också väldigt intensivt emellanåt. Men, men. Nu ska jag ta och bege mig mig ut i den verkliga världen en stund och fika med en polare som varit bortrest. Sedan blir det att hänga med min kärlek som inte kunde hänga med igår eftersom han jobbade. Kanske måla ett penseldrag eller två om det här kreativa ruset består.

Hur har du det? Blir det något livsnjutande nu i mellandagarna?

Liknande inlägg:

Föregående

Petra Åkerbloms årskrönika: Vi är starka tillsammans

Nästa

Bossbloggens årskrönika 2017

2 Kommentarer

  1. +1 på Phantom of the Opera!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se