Förkylning + feber + migrän = värdelös kombo

Hallå vänner, hur mås det? Själv börjar jag äntligen känna mig som människa igen. Satan vad sjuk jag blev när jag kom hem från Stockholm.Förkylning + feber + migrän = värdelös kombo.  Har varit sängliggandes i lite drygt tre dagar men blev som tur var både feber- och migränfri igår. Idag har jag rent utav kunnat vara uppe några korta stunder och planen är att lyckas duscha ikväll. Kommer känna mig som pånyttfödd sedan. Men ja, därav det plötsliga tystnaden här. Tack till er som har skrivit och frågat efter mig! Blir så rörd av det och mår betydligt bättre nu men inte hundra.

Så velar just nu som sjuttsingen med hur jag ska lösa de kommande dagarna. Detta krockar fullständigt med utbildningsdagar och inbokade klienter och hade det inte varit sista veckan före jul hade det varit busenkelt att möblera om schemat. Nu blir det blir det rätt mycket svårare. Tänker att jag ska se hur jag sover i natt och hur det känns i morgon bitti. Mår jag dåligt eller sämre då får jag såklart ställa in, flytta om etcetera. Men förhoppningsvis mår jag tipptopp så jag slipper det. Dock kan det bli så att bloggen får stå tillbaka några dagar till. Jag hoppas inte det men vågar inte lova att orken eller möjligheten finns att blogga som vanligt. Hoppas ni har tålamod med mig och att vi hörs snart igen!

Föregående

Sofie Bergdahl: Tror på att kliva fram i motgång och backa i framgång

Nästa

Tack för förståelsen

2 Kommentarer

  1. Profilbild

    Nä fy tusan Clara 🙁 Skönt att det är lite bättre nu – men herrejesus vilken pärs?! Strunt i bloggen om det behövs och fokusera på att må bra – det är ju viktigast! Vi finns ju kvar. Släpper inte taget pga lite radiotystnad 😉 Krya på dig! Kram!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se