Livet är ett äventyr

God afton! Hur är det? Den här arbetsdagen gick verkligen inte som jag tänkt mig. Skulle egentligen få ihop och upp inlägget om ledarskapstrender men tji fick jag. Dagen har bara sprungit ifrån mig och nu har jag inget stadigt internet heller så får se om dessa rader hinner nå er innan det är läggdags. Livet är ett äventyr på flera plan, hehe.

Ristafjäll

I går var vi vid Ristafall, hur vackert?!

Livet är ett äventyr

Har i och för sig inte så himla mycket att säga idag. Mer än att jag är helvetiskt glad över att jag har fått uppleva Åre och Winter Workation. Dessa dagar har varit så givande på så många olika sätt.

Att få nya vänskapsrelationer, att få fördjupa andra. Men också att få landa lite mer in mina insikter om hur jag vill jobba framöver, vad jag behöver göra och vad jag ska göra annorlunda. Har fått asgarva sådär innerligt med hela kroppen, bli adrenalinrusig och bli påmind om hur det känns att vara alldeles tyst och lugn inombords. Världen är så jävla vacker och jag är så tacksam över att få upptäcka lite mer av den varje dag.

Ristafjäll

Ristafall var ju en helt magisk plats…

Ristafjäll

Frihetskänslan! Foto: Katarina Wohlfart (Äntligen Vilse)

Har en massa, massa bilder från dessa dagar men nu svajar uppkopplingen igen så får återkomma med dem. Men får du möjlighet att besöka Åre (och inte har gjort det än)? Åk, bara åk! Jag kommer definitivt att komma tillbaka för att besöka denna fantastiska natur igen.

Hela vistelsen har varit över all förväntan så stort tack till alla underbara kollegor och sponsorerna Åre Holiday Club, Åreguiden och Åre SkiStar för det!

Nu är vi dock i Gävle och väntar gör en lång natt på nattåg och sedan är jag äntligen hemma hos min fina, fina sambo och de små odjuren igen. Ska bli så fint.

Har du varit i Åre förr? Finns det några fler platser runtomkring som en bör besöka nästa gång man är där?

Föregående

Åre, you had me at hello!

Nästa

På gott och ont

14 Kommentarer

 1. Profilbild

  Carina

  Wow! Fina bilder! Ser ut att ha haft en toppenupplevelse! 🙂

  • Clara Löfvenhamn

   Det var verkligen helt fantastiskt! Ser så fram emot att se mina bloggkollegors bilder därifrån – tror de kan göra platsen än mer rättvisa 😄👌

 2. Profilbild

  Absolut! Tännforsen är ett annat vattenfall en såklart ska besöka. Sen på sommaren har Angelica på Vandringabloggen en himla massa tips till vandringar där.

 3. Profilbild

  Ser väldigt vackert ut! Nästan så det är svårt att tänka att det är samma land när det regnar på tvären här och blåser som skam. Inget fluffigt vitt så långt ögat kan se. 🙂

  • Clara Löfvenhamn

   Haha, ja det kändes väldigt konstigt att komma hem till barmark i morse! Även om det också gjorde det betydligt lättare att dra rullväskan 😉 😀

 4. Profilbild

  Så vackert! Har bara varit i Åre en gång och då var det bara för skidåkning så besökte ingenting utanför Åre by typ. Låter som att du haft en helt fantastisk workation i alla fall 🙂

 5. Profilbild

  Nästa år (hoppas att det blir ett nästa år) SKA jag med till Ristafallet. Jisses så magiska bilder alla ni fick med er därifrån <3

 6. Profilbild

  Så himla fina bilder från fallet! Jag har precis redigerat klart mina och ska trixa ihop en kort liten film också innan publicering.

 7. Profilbild

  Det finns massor av fina ställen kring Åre, så väl som runt knuten som några mil bort. Tännforsen är redan nämnd men jag vill slå ett slag för Storulvåns fjällstation sju mil bort och bergen som ligger där i direkt anslutning. Perfekt plats att göra riktigt fina fjällturer på! 🙂

  Kul att ses i Åre förresten!

  • Clara Löfvenhamn

   Härligt tips, tack Daniel! Ska verkligen spara dem för jag kommer tveklöst att komma tillbaka 🙂 Var superroligt att få träffas på riktigt (och inte bara online) 😀

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se