2021 och vad som komma skall

Jag brukar vara rätt så cynisk när det kommer till att en aldrig vet vad som kan hända i livet. Men jag tänker ändå att 2020 blev året som gemene man fick uppleva hur mycket, hur snabbt så mycket kan vändas upp och ner, bak och fram och ut och in. Så vad säger vi om 2021 då? Vad tror vi komma skall? Här kommer mina tankar kring det kommande året!

Forward Trots att inget riktigt är som vanligt måste jag ändå säga att jag känner mig riktigt pepp på det kommande året!

Nuläget

Innan vi vänder blicken framåt, låt mig ta en snabb kik i backspegeln för att se vart jag kommer ifrån och hur mitt nuläge ser ut.

För ett år sedan: Förra året var det mesta jag drömde om att bli frisk från mina armar och att ta min examen. Plus att jag såklart hade roliga planer om att inte bara köra ledarskapsutbildningar på uppdrag av kunder utan också börja hålla egna i egen regi, köra fler Bossbrudsträffar och rehab:a mig själv. Well, jag klarade av min examen och istället för att växla upp min business så blev fokuset att få den att överleva när alla utbildnings- och föreläsningsuppdrag försvann på grund av pandemin. Vilket jag gjorde och jag är så stolt över mig själv! Jag gjorde min examen utan att gå in i väggen och även om jag i slutet på hösten/början på vintern blev dålig av andra orsaker så lyckades jag med mitt livsmål.

Mitt nuläge: I skrivande stund befinner jag mig på en helt annan plats jämfört med för bara en månad sedan. Mina armar eller kroppen generellt är förvisso inte i närheten av toppskick men jag kan leva ett normalt vardagsliv utan allt för mycket smärta - vilket känns grymt lyxigt. Vi befinner oss fortfarande i pandemin och även om vaccin är på gång så tänker i alla fall jag att hela våren och troligen också hösten kommer att präglas av detta. Jag är ekonomiskt säker såtillvida att jag kommer att kunna betala mina räkningar även framöver, vilket är enorm lättnad, men läget kommer att fortsätta vara utmanande. Så det finns ändå lite att förhålla sig till tänker jag!

Forward
Så hej 2021, det ska bli spännande att se vad du bjuder på!

2021 och vad som komma skall

Rehab, rehab, rehab

Känns fett tråkigt att ha samma punkt med på listan i år igen men så kan det bli när livet kommer och lägger sig i. Det här året har i alla fall börjat fenomenalt bra på den här punkten. Nu promenerar jag varje dag i hyfsad takt utan att svimma av trötthet efteråt (hurra!), ett uppstartsmöte med sjukgymnasten är inbokat nästa vecka (tjoho!) och utifrån det mötet blir det till att skapa någon form av plan. Dessutom kommer jag att fortsätta med massagen så mycket som möjligt eftersom den är det enda som verkligen hjälper mot mina onda muskler i armarna.

Få klart allting med hemsidan

Det kan tyckas att den nya hemsidan nu när den är live borde vara överstökad och klar men njä, tyvärr inte. Som jag nämnde förra veckan återstår det tyvärr en massa bakom-kulisserna-jobb som också ska komma på plats. Men det kommer att bli superbra när det väl är gjort!

BossMasters och andra roliga utbildningsinsatser

Bara för att de analoga utbildningarna inte blir av nu som de brukar innebär det inte att jag kommer att sitta still och hålla kunskaperna jag har för mig själv. I höstas tog jag ju fram konceptet BossMasters, det vill säga MasterMind-grupper för personer som är eller vill bli chefer, och nu inom de kommande veckorna kommer en första grupp specialiserad för personer som vill bli chefer att börja ses. Sedan kommer jag att fortsätta arbeta med coachningsklienter och ta mig an nya mentorskapsadepter. Dessutom har jag en annan utbilndningsidé på gång som jag tror kan bli pangbra om jag hittar ett sjyst sätt att realisera den på. Sedan kommer såklart bloggen och podden att fortsätta rulla på som vanligt!

Fortsätta utforska min fritid

Sist men absolut inte minst så ska jag fortsätta utforska min fritid. Ha mina små projekt som kan förgylla vardagen. För tillfället försöker jag exempelvis lära mig att grilla pinnbröd, sätter nya chilifrön (om än i sundare mängder än förra året, haha) och baka saker.

Och ja, det är nog det som är mina planer för det kommande året. En osedvanligt kort lista men vet du vad? Det känns helt rätt att ha det så just att för så himla många olika saker är osäkra. Då är det bättre att lämna det öppet för roliga möjligheter att trilla in. Har du några tankar, planer och ambitioner för 2021?

Previous
Previous

Sebila Dervisevic: “Du vet aldrig vad någon annan går igenom”

Next
Next

Tips för att hantera din mejl