God morgon! Hur mås det? Jag har gått och blivit förkyld under helgen men ja, det är är okej. Inte mycket att göra åt saken liksom. Jag vilade större delen av dagen igår och kommer att fortsätta ta det lugnt även om jag också njuter till max av att kunna jobba härifrån ett par dagar. Digitalt nomadliv är awesome när man får upptäcka sådana här fantastiska platser.

Snow

Tänkte försöka ta en fin bild när jag står på sjön och tittar ut. Notera hur jag i stället gick ner mig i ännu en snödriva ner till knäna, igen! Är sån snönoob alltså.

Måndag

Idag väntar konferens, skoteråkning och mer konferens med en massa vila däremellan.  Awesome upplägg.

Tisdag

Konferens, en tur upp på berget för att njuta av lite höjd och ja, ännu mer konferens. Jag ska exempelvis snacka lite om Varumärkesstrategi i praktiken. Sedan blir det nog en minut eller två i en varm bubbelpool. Njuta till max av detta härliga ställe och alla fina kollegor.

Onsdag

Väntar en lugn dag innan det är dags att hoppa på nattåget hem till södern igen (som jag längtar hem till min sambo och våra djur nu).

Torsdag

Blir en lugn dag på hemmaplan. Ska dricka kaffe med Diana (Diadonna) på eftermiddagen men annars blir det mest att vila upp sig efter resan.

Fredag

Ska jag träffa en kollega för mysfika och sjukgymnastik utöver att jobba. Sedan är det dags att packa upp, tvätta och packa om resväskan eftersom Sälen väntar!

Åre!

Kan inte se mig mätt på detta alltså. Så brutalt vackert!

Här på bloggen så tänkte jag vi skulle snacka om kommande ledarskapstrender och lite annat smått och gott. Stort tack för er input på gårdagens inlägg: det gjorde mig så glad att ni tyckte att det var bra och värdefull läsning!

Berätta, vad ska du hitta på i veckan? Händer det något särskilt eller allt rullar på som vanligt?