Önskar du som företag komma i kontakt med mig gällande samarbeten eller PR? Kontakta mig på clara@bossbloggen.se. Jag besvarar alla mejl i den mån jag hinner. Nedan finner du Bossbloggens PR Policy och här finner du Bossbloggens Integritetspolicy om cookies och GDPR.

Samarbeten

Jag ställer mig positiv till seriösa och relevanta samarbeten med företag vilkas produkter eller verksamhet kan bringa mervärde till Bossbloggens läsare.

Jag arbetar aktivt med sökmotorsoptimering (SEO) och varje blogginlägg är kategoriserat samt märkt med relevanta taggar. Samarbeten läggs alltid in i kategorin Samarbeten & PR och är tydligt utmärkta i löpande text samt med banner.

Förfrågningar om samarbeten sker på: clara@bossbloggen.se

PR, pressutskick & sponsring

PR-utskick, inbjudningar till event och sponsring är välkommet förutsatt att utskicket, eventet eller varan är relevant för bloggens läsare. Omdömen eller recensioner går ej att köpa på Bossbloggen och jag förbehåller mig rätten att välja vad jag vill (och kan) skriva om och inte. Produktprover och recensionsexemplar tas gärna emot men kan inte garantera att jag skriver om dem. Om jag gör det är det min personliga reflektion och upplevelse som skrivs ut.

Innehåll & Copyright

Allt innehåll i denna blogg: texter, bilder, rörligt material och illustrationer är skapat av mig om inget annat anges. Material från denna blogg får användas förutsatt att det tydligt framgår att det är jag som har skapat det tillsammans med en länk till mig och www.bossbloggen.se. Undantag från detta tillstånd är om något av det jag har producerat skall användas i PR- eller marknadsföringssyfte. Då måste ni be mig om tillåtelse för publicering innan detta sker.

Alla överträdelser av upphovsrätten beivras och faktureras.

Annonslänkar

Annonslänkar (även kallat affiliatelänkar eller adlinks) kan förekomma på Bossbloggen men är då tydligt utmärkta både i löpande text samt med en banner till inlägget.

Bossbloggen är WordPressbaserad och använder inte så kallade ”no-follow-länkar”.

Disclaimer

Mitt syfte med Bossbloggen är att utveckla, inspirera och peppa befintliga och blivande ledare med redaktionellt, grafiskt och fotografiskt material. Jag är beteendevetare specialiserad inom ledarskap och organisationsteori men är trots detta och min samlade arbetslivserfarenhet övertygad om att det finns mer att lära inom dessa områden. Jag ser även fram emot att, allt eftersom Bossbloggen framskrider och växer, få utveckla mina färdigheter som skribent, intervjuare, fotograf och illustratör.

Som journalist är de svenska pressetiska reglerna ett viktigt verktyg som jag strävar efter att följa i allt material jag publicerar.


Den ursprungliga mallen för denna PR Policy är gjord av Sanna Preifelt, Sannas rum. Jag har fått skriftlig tillåtelse att utgå från denna och anpassa den efter min bloggs behov.