Bossbloggens ettårskalas!

Hejsan! Hur står det till? Jag är fortfarande seg som sirap i kroppen men väldigt glad ändå. Tänkte att det är dags att kika på Bossbloggens ettårskalas som jag styrde upp förra veckan för fira och tacka så många som möjligt för att ha hängt med mig under det här första året.

Jag har rätt många talanger (ödmjukhet är inte en av dem enligt min sambo, hehe) men den superkraft som jag är mest glad och tacksam över att ha – det är min förmåga att lära känna riktigt bra människor. Kompetenta, kunniga, målmedvetna, varma och generösa personer som inspirerar, peppar och utmanar mig. Det är guld värt och det var väldigt roligt att få samla några av dem på samma event i onsdagen i förra veckan.

Bossbloggens ettårskalas!

Ska vi köra ett litet bildregn? Ja det gör vi. Börjar nämligen att fånle bara jag ser dessa bilder. Det blev så himla lyckat. Alla hade trevligt, allt flöt på som planerat och det var så fint att se personer som jag gillar umgås med varandra. Då jublar min inre nätverksnörd.

Bossmingel

Började med att hälsa alla välkomna och introducera dem ett litet mingelbingo. Blev uppenbart rätt snart att jag känner många tävlingsmänniskor och det blev en superlyckad aktivitet!

Bossmingel

Var en väldigt blandad skara som kom. Här står min mamma och gestikulerar om något (om någon undrar vart jag har fått det ifrån)…

Bossmingel

… och här är fler familjemedlemmar – närmare bestämt min fina svägerska, vår kompis Erik och M’s lillebror.

Bossmingel

Shalini, Jens och Lars kom också! Två av dem har ju varit intervjuade i Bossbloggen under det första året. Shalini om hur man kan tvätta bort en bitch-stämpel och Lars om den manliga chefssjukan och andra intressanta ämnen.

Bossmingel

Två härliga entreprenörer: Ghenwa och mig härliga poddkollega Petra!

Bossmingel

Jag med två av mina entreprenörsförebilder, Susanne och Nina. Lyssnar alltid allvarligt på vad de två säger eftersom de är så kunniga inom sina respektive områden.

Bossmingel

Fick den här boken av Nina – ser verkligen fram emot att läsa den!

Bossmingel

Min underbara sambo var med också! Inte helt självklart eftersom han fick ett enda kvällspass inbokat den veckan och det var g-i-v-e-t-vi-s den här kvällen. Som tur var gick det att möblera om schemat så han kunde komma ändå!

Bossmingel

Fina minglande tjejer: Nicolina, Sophia och Christine.

Bossmingel

Kommer knappt ihåg nu i vilket mingelsammanhang som jag träffade Nicolina i för första gången – hon är om någon är nog ute och minglar mer än vad jag gör, hehe. Oavsett vart det var så är jag oerhört glad att våra vägar korsades, hon är grym.

Bossmingel

Åh min gamla, underbara kollega och vän Maria kom med sin pojkvän och firade också. Så glad för det!

Bossmingel

Jag och min fina, fina sambo. Vars förtjänst det är att Bossbloggen heter just Bossbloggen och ser ut som den gör. Bättre livs- och teamkamrat går inte att hitta!

Tack!

Bossmingel

Åh snipp, snapp, snut så for två timmar iväg och jag och sambon for hemåt. Överrösta med blommor och presenter som de fantastiska gästerna hade varit gulliga och ta med. Jag är fortfarande lika glad som jag ser ut på bilden över att så många kom och gjorde den här kvällen så fantastisk. Stort och innerligt tack för det!

Och extra tack till Greek Biraria för att jag fick ha eventet hos er, till Mia som skänkte ett gäng exemplar av din fina bok, Emilia för att du fotade dessa härliga minnen och inte minst min kärlek för att du är ett så fint stöd när jag hittar på saker!

Bossmingel

Alla foton: Emilia Westerström

Önskar ibland att Sverige hade varit lite mindre för då hade jag kunnat bjuda in er allihop. Men det kändes som ett fint substitut att få tävla ut It’s time to ACT även bland er läsare. Det var skitsvårt att välja vinnare och jag hade verkligen velat skicka hem ett bokexemplar till er alla, men Lisa, Sara och Jessica – ni har fått ett mejl.

Sist men inte minst: tack till er alla för att ni har hängt med under Bossbloggens första år. Ser verkligen fram emot att få hänga ett år till i ert sällskap!

Föregående

Fem tecken på en giftig arbetsplats

Nästa

Lugnaste veckan hitintills

6 Kommentarer

 1. Profilbild

  Vilket kalas och grattis till din framgång. 🍾💜

 2. Profilbild

  Tack för ett härligt 1-års kalas Mingel☀️Du strålar som en sol och sprider så mycket värme runt omkring dig!

  Din Bossblogg har en lysande framtid!
  Ser fram emot många fler Mingel kalas🌟🌟🌟🌟🌟

 3. Profilbild

  GRATTIS! Nu hoppas vi på många år till <3

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se