God morgon! Hur är det? Med mig är det fint tack. Försöker samla ihop huvud och kropp inför veckan och jag märker att det bara var i igår som jag var ledig förra veckan. Är inte helt lätt alltid att fokusera på business när sinnet bara vill dagdrömma och spela brädspel, hehe. Men just därför kommer det behövas att jag är effektiv när jag väl jobbar och sedan tar det lugnare. Vill inte pusha mig själv för hårt samtidigt som jag verkligen vill åstadkomma saker – så det är veckans utmaning att göra både och. vad sägs? Ska vi ta en kik på veckans matiga planer?

Veckans matiga planer innehåller dock inte Raclette

Apropå mat så käkade vi Raclette igår. Oh my vad trevligt det är när alla lagar mat och äter samtidigt och kan plocka det som de gillar mest. Fantastiskt koncept!

Veckans matiga planer

Den här veckan är det fullt ös som gäller på många olika fronter. Det matchar inte mitt läge riktigt när jag helst hade lagt upp fötterna och varit ledig. Men det är bara att gör en sak i taget och försöka maxa sina kvällar och lediga stunder så mycket som möjligt.

Måndag

Idag väntar inte bara en utan två olika poddinspelningar. Först med Nätverka #likeaboss och sedan ska jag hälsa på hos de bästa brudarna på Mama Said Media. Utöver det har jag även ett telefonmöte plus att jag ska ringa några InoS-medlemmar och säga hej.

Tisdag

Förutom telefonmöte, blogg- och InoS-jobb så står det faktiskt också hårklippning på schemat. Mycket välbehövligt och jag längtar nästan ihjäl mig efter att få sätta saxen i den här risiga busken till kalufs som jag dras med för sekunden.

Onsdag

Onsdagen är helt tom i kalendern men ja, det innebär ju inte att det är en fri lek. Jag ska fortsätta lära mig den här med bokföring, spela in vloggavsnitt, skriva och sammanställa de sista pusselbitarna för ett av sommarens projekt. Som jag ser fram emot det sistnämnda – hatar lösa trådar och just nu känns det som att jag har en massa fransar som fladdrar i vinden.

Torsdag

Några Skype-möten väntar och sedan är det skrivtid som gäller.

Fredag

Ser ut som onsdagen eftersom jag vill ha en dag till att jobba ikapp allt det jag inte hunnit tidigare i veckan.

Otto!

Utöver att spela en massa spel igår så blev det även lite kvalitetsmys med den här gullungen. Lilla fluffbollen så fin han är!

Idag är det ju dags för säsongsavslutning för Game of Thrones så vad passar bättre än att jag i morgon publicerar en ledarskapsanalys på de olika GoT-karaktärerna? Inte mycket. Ser verkligen fram emot att höra vad ni tycker och tänker om den! Utöver det tänkte jag även samla ihop mina tankar lite kring min rädsla, hösten och mitt företagande. Det är även dags för en liten nypremiär av Ledarskapsbrevet: brevet för dig som vill utveckla ditt ledarskap.

Har vässat dess koncept aningens här under sommaren och nu i höst kommer den att vara ett extra verktyg utöver bloggen för dig som vill bli en bättre ledare för dig själv och andra. Om du inte redan har signat upp dig så skicka ett mejl till mig på clara@bossbloggen.se så fixar jag så att du kommer med på listan!

Hur ser dina planer ut för veckan? Händer det något kul?