Hallå! Hur är det? Här händer det så mycket saker just nu att jag inte riktigt vet vart jag ska bli av. Kan inte fokusera alls och bara flummar runt fast jag egentligen skulle behöva producera massor. Okej, det är inte helt sant för producerar gör jag, kanske bara inte så effektivt som skulle önskas. Men här kommer tre snabba plus och ett minus från idag!

Idag blev jag intervjuad till en av mina favorittidningar om bra respektive dåligt ledarskap. Sjukt roligt och flera intressanta frågor så det ska bli kul att läsa resultatet!

Jag börjar känna mig mentalt redo för nästa veckas stora gig som är Tillväxtdagen i Västervik. Ska föreläsa och leda panelsamtal på temat Hållbart ledarskap och jag är så peppad på detta att jag nästan spricker.

I morgon ska vi få besked på en väldigt, väldigt spännande grej. Vet inte hur vi ska kunna somna ikväll. Please, håll alla tummar och tår för att de rätta pusselbitarna faller på plats.

Jag har klippt av närmare tjugo centimeter av håret. Plågsamt men lika så bäst eftersom det var rejält slitet och jag har svårt att göra något halvdant. Bildbevis kommer en annan dag men känner mig brutalt kortklippt!

Det var min onsdag det. Ni hör, det är en blandad kompott här, haha. Hur har du det där du är?