The Influencer Convention

God morgon alla fina! Hur mår du idag? Jag är trött så den här dagen har varit extremt segstartad. Samtidigt är jag så himla, himla glad över att få börja jobba “på riktigt”. Hehe, är knappt någon skillnad alls jämfört med förra veckan egentligen – men det känns ändå som en nystart. Och vilken start den här helgen blev för mitt nya arbetsliv!

Utsikten från The Influencer Convention

Utsikten från konferenslokalen. Som uppfödd i Stockholms skärgård är denna vy hemma. Så-sabla-fint!

The Influencer Convention

Det bästa jag vet är att få umgås med smarta, drivna och generösa människor och helgens The Influencer Convention var maxat med det. Det var så fint att få träffa vänner och bekanta och verkligen umgås i två dagar. Föreläsningarna var superintressanta och jag fick dels med mig guldkorn av inspiration och kunskap men också känslan av trygghet att jag är på rätt spår och på rätt plats. Att jag är genuint lycklig i min livsförändring och jag är så tacksam över att få vara en del av detta varma, roliga och inspirerande community. Tack Linda, Clara och Sara och teamet med Alejandra som projektledare för en fantastisk konferens!

kollegor på The Influencer Convention

Några av mina briljanta kollegor: Paulina, Nina och Anna!

The Influencer Convention

Tidscoachen Dorotea samt Clara och Alex som ju båda har varit med i Möt en boss!

Gänget på The Influencer Convention

Gruppfoto på oss som var kvar på lördagen när konferensen avslutades. Foto lånat från Clara

Veckans planer

Kommer att vara i Stockholm hela den här veckan så jag passar på att vara så social som det bara är möjligt.

Måndag

Jobba hemifrån där jag bor så jag kan sitta och skriva i lugn och ro. Har ett telefonmöte och en social sammanstrålning på stan innan jag flyttar vidare till andra vänner.

Tisdag

Alltså. En klar fördel med nya Haymarket (som jag faktiskt ännu inte har besökt) är att a-l-l-a vill träffas där. Det innebär att jag kommer  kunna sitta där typ hela dagen och slippa springa fram och tillbaka mellan möten: sjukt smidigt! Så tisdagen är helt klart en mötesdag.

Onsdag

Onsdagen kommer att se likadan ut som tisdagen. Möten från morgon till kväll och dagen avrundas med att jag ska besöka StartUp Bar. Brukar gå på deras event i Malmö så är extra kul att få göra det i Stockholm också.

Torsdag

Kommer nog innebära än fler möten – en får ju som sagt passa på när man är i stan.

Fredag

Blir en lugnare dag med enstaka möten och desto mer skrivtid. Skön nedvarvning av veckan tänker jag!

Outdoor working

Såhär ser utsikten från mitt kontor ut idag! Trotsar kylan och sitter ute på balkongen och jobbar. Älskar att jobba utomhus i den friska luften.

Sedan tänker jag försöka att hålla helgen någorlunda lugn för att ge mig själv en chans att vila upp mig efter veckan.

Hur har din helg varit och hur ser dina planer för veckan ut?

Liknande inlägg:

Föregående

Mitt nya arbetsliv börjar nu

Nästa

Löneförhandling: så får du högre lön

14 Kommentarer

 1. Sitter här lite minigrön av avund på alla er som var på TIC 🙂 Nästa år hoppas jag att förutsättningarna är på min sida och att jag (tredje gången gillt) äntligen får ihop det att komma!

 2. Haha men bilden på mig! Tack för en underbar helg vännen! Nu taggar vi nya möten, utvecklingar och allt sånt!

  • Clara Löfvenhamn

   Haha, tyckte den var fantastisk! Fångade din busiga personlighet 🙂 Tack själv, var så jäkla roligt att ses och jag är så laddad på att köra på nu: heja oss! 😀

 3. Alltså wow, vilken helg – konferensen verkar ju vara så magisk och inspirerande och utvecklande, coolt!

  Min helg har varit lugn och skön och kantad av efterlängtade besked. Under loppet av tre dagar jag har klirrat två sommarjobb och blivit delaktig i ett projekt vilket kommer resultera i en resa till Australien senare i höst. Alltså en helt okej helg om du frågar mig! 😀

  • Clara Löfvenhamn

   Den var helt fantastiskt. Hyser man ambitioner att blogga professionellt så rekommenderar jag alla att bli medlemmar i InoS och gå på denna konferens. Åkte ju dit redan förra året innan jag hade en blogg och det är verkligen så nyttigt och så lärorikt.

   Men alltså vilken fantastisk helg det låter som! Vad är det för jobb? Och kan du inte berätta mer om det projektet som leder till Australien?! Det låter ju helt amazing! 😀

 4. Superkul att träffas i helgen ju! Själv har jag tagit mig upp till Gällivare med nattåget och ska nu försöka landa lite i allt. Har avverkat en arbetsdag på distans och ser fram emot en lugn kväll… Kanske ta ikapp lite bloggläsande, fotoredigering och skrivande – för att det är det bästa jag vet! 😉
  Kram

  • Clara Löfvenhamn

   Men ja! Är så himla glad att ha få hängt med dig IRL och inte bara online. Skönt att du kom fram ordentligt! Passade på igår att ta det lugnt och läsa ikapp bloggar och skriva bara för att det är roligt, så himla mysigt. Redigera bilder är dock bara en plåga, haha. Använder du Lightroom eller Photoshop när du redigerar?

 5. Ja jag blev helt utslagen efter helgen med all information och inspiration! Nu börjar jag sakta men säkert börja smälta allt och kunna sätta mig ner för att förbättra dom saker som jag lärde mig under konferensen 🙂

  • Clara Löfvenhamn

   Var så roligt att träffa dig! Känner med att att-göra-listan blev väldigt mycket längre efter att ha fått sådana inspirations- och idéboostar efter de här två dagarna 😉 🙂 Tyckte supermycket ditt blogginlägg om dagarna: det var en bra sammanfattning. Ska med sätta mig nu med en sida för mina tjänster 😀

 6. Åååååh! Jaaaa! Så härligt att läsa om dagarna och återuppleva minnen och känslorna! <3 <3 <3

 7. Åh önskar att jag hade varit där! Så fint! Hoppas att du har haft en fin vecka och får en härlig helg!

  • Clara Löfvenhamn

   Hade varit så roligt om du varit det Wilda, hoppas på att vi ses där nästa år om inte vi hinner ses IRL innan dess förstås! Ha ett riktigt härligt påsklov nu och ta hand om dig så ses vi online igen snart 🙂

Kommentera

© Bossbloggen.se