Siffran sju har alltid varit lite speciell för mig. Dels för att jag är född den sjunde. Dels för att jag gillar fantasy och sagor. Men mest för att jag kan vara en riktig sucker för att ge helt meningslösa saker en symbolik.

Sju dagar kvar

Oavsett så är det nu sju dagar kvar nu, sedan får det här med blogg bara bära eller brista. Scenen är snart ljussatt, kulisserna målade och mina kollegors historier görs redo i sminket. Publiken och själva skådespelet återstår. Men till skillnad från den verkliga teatern så är inte manuset repeterat i timmar. Ej heller kommer publiken sitta andaktsfullt stilla och endast beskåda det som sker på scen. Tvärtom.

Sju dagar kvar

Snart är Bossbloggen redo att inta scenen! Bild från: Pixabay

Här är orkesterdiket igenmurat så att scenen inkluderar både parketten och balkongerna och min förhoppning är att publiken, ni läsare, också kommer att vilja ta plats i rampljuset med era tankar och funderingar. Ni ingår i pjäsen och mitt mål med Bossbloggen är att vi alla ska lära oss saker, se nya perspektiv och kunna utbyta erfarenheter. Det är så mycket jag vill veta mer om och prata med er om. Och nu börjar det dra ihop sig till att klockan klämtar. Sju dagar. Sen kommer Bossbloggens ridå att hissas.

Väl mött!

Clara