Hej, hej hej från en rejäl sjusovaren. Kvart över elva slog hon upp sin grå och insåg att december har kommit. Känns fint! Och fint mår jag också. Åkte på en hiskelig migrän igår förmiddag (därav tystnaden här) men som tur var släppte den framåt kvällen. Var dock inte så förvånad över det, den här veckan har verkligen varit något utöver det vanliga och för en gångs skull har den känts lång och jag har burit med mig känslan av att hinna med alla måsten.

Sis

Så sjukt gött att få hänga med min fina syrra igår alltså. Var verkligen megamysigt att få göra det och bli grymt snygga i håret samtidigt!

Tillbakablick

Veckan inleddes med en fet glädjedans när en av personerna som jag hoppats på att få intervjua till den kommande boken inte bara sa “självklart vill jag det” utan också gav mig mängder med tips och råd om hur jag ska vässa idén vidare. Alltså, det här med att våga bjuda in andra till sina idéer är fantastiskt! Kan verkligen, verkligen rekommendera det. Så gick veckan från att vara rosenskimrande till effektiv, eftersom jag lämnade in skolarbetet och fick en massa jobb gjort, till att bli novembergrå, trött och sliten. Men bara gårdagens vilande gav resultat och jag blev glad och avslappnad igen. Så jag känner mig redo för en helg i mysandets tecken!

Veckans bästa

Det är många saker som konkurrerar om att få stå med här. Givetvis all bokpepp och all fin feedback från er som jag har fått om veckans texter. Men också veckans framgångsevent, poddinspelning, alla samtal med kloka entreprenörskollegor och gårdagens bloggevent hos Ernst & Victoria som fina My så fint hade styrt upp. Gick dit med syrran och det var så mysigt att få hänga med henne och träffa några av mina fina bloggkollegor.

Lecture

Är så pepp på nästa veckas föreläsning med! Kommer bli så roligt att snacka om självledarskap med dessa coola kvinnliga entreprenörer.

Veckans sämsta

Det var absolut att jag inte lyckades vara ledig i torsdags eftermiddag. Hade behövt det men ja, klantar man till det med sin egen planering får man lösa det med. Det blev jättebra ändå även om jag kände mig hängig där och då.

Veckans utmaning

Fram till idag så var det faktiskt min skoluppgift. Är nog första gången någonsin som jag inte har vetat hur jag skulle besvara hemuppgiften. Lösningen på det? Det blev att leverera någonting och hoppas att jag inte har missuppfattat det alldeles. Skulle så vara fallet är det inte hela världen, det är alltid lättare att skriva om än att skapa nytt. Men nu, idag, har en annan utmaning gestaltat sig. En spännande och grymt utmanande sådan. Kan inte säga så mycket mer om den just nu men så snart jag kan kommer jag förstås att berätta mer!

Cat

Den suddiga bilden togs förvisso i veckan när Tulo crave:ade kärlek som en tokig men det är så här jag tänker mig helgen. Full av kärlek och mys.

Framåtblick

Nu i eftermiddag ska jag vara ledig, tänka och reflektera, äta scones och fixa en blomkruka till en present. Mycket ansträngande som ni hör, hehe. Sedan ikväll vankas det födelsedagsfirande hos svärfar och det ska bli så mysigt med familjehäng. I morgon ska jag nog vara ledig h-el-a dagen förutom att prata lite med er, kommer bli så mysigt!

Veckans ledarskapstanke

En tanke som jag har funderat mycket över är hur viktigt det är som ledare att vara bjussig med sin tid. Att hinna lyssna, prata, vara delaktig i andras vardag. Samtidigt är det ofta det vi har minst av. Ett intressant dilemma och jag kommer faktiskt inte att utveckla det närmare än så just nu utan det får nog bli ett framtida inlägg.

Hur har din vecka varit? Hur har du haft det?

Liknande inlägg: