Hej, hur är läget? Med mig är det bra tack. Sitter på tåget till Kristianstad medan jag skriver dessa rader och passar på att använda tiden till att reflektera. De kommande månaderna kommer handla mycket om leverans, att leverera på de uppdrag jag har och göra det jäkligt bra. Samtidigt märker jag att en ny transformationsprocess har börjat för både mig personligen och mitt bolag. Två tredjedelar av byggnaden är klar. Grunden finns, stommarna finns och taket är på plats och nu håller jag på med väggarna och de olika rummens utformning. De flesta är klara och andra är på väg att realiseras. Och jo, det är rätt ansträngande att göra allt detta på parallella spår samtidigt. Sjukt jävla asjobbigt ibland, haha. Men jag hade inte velat göra det annorlunda. Såååå… Välkommen in i mitt huvud!

Nu ska jag fika med Amanda (känd som @hållbarprofil på Insta) som jag har sett fram emot att träffa länge och sedan väntar nästan fyra dagar av ledighet. Kommer sköta Bossbrudar med ett finger, göra några uppgifter för skolan med ett annat. Men alla andra kommer vara helt lediga. Så gött!

Ska du göra något särskilt i påsk eller är det med slappande som står på schemat? Oavsett vad du hittar på, ta hand om dig och ha en underbar långhelg så hörs vi på tisdag igen. Stor kram!