Midsommarveckans planer

Tjingeling! Hur mås det? Jag mår sådär faktiskt, har ont i halsen och är alldeles svag i kroppen. Tur i oturen så har jag ingenting inbokat varken måndag eller tisdag eftersom jag hade tänkt att skriva oavbrutet i två dagar. Grinigt att förlora minst en sådan dag men ja, det är bara att gilla läget och bädda ner sig.

Midsommarveckans planer innefattar att fira midsommar

Var på väg till förra årets midsommarfirande som vi körde förbi detta vallmofält. Alltså, Skåne kan!

Midsommarveckans planer

Alltså. Jag känner mig nästan lite vilse. Har alltså bara fyra möten den här veckan än så länge. Inga event eller andra happenings. Nu vägs väl det i och för sig upp av att det är kortvecka så en hel arbetsdag försvinner plus att jag mår kasst idag.

Måndag

Behöver jobba lite men mest är det vila och äta som står på schemat så jag blir av med detta så snart som möjligt.

Tisdag

Förhoppningsvis mår jag bättre så jag kan få skriva, hoppas verkligen det!

Onsdag

Varvar skrivande med några nätverksmöten i Malmö som jag ser fram emot.

Torsdag

Eventuellt ett möte men annars är det tomt här med. Helt crazy! Efter jobbet kommer min fina lillebror eftersom han ska hänga med oss på midsommar. Planen är också att bolla lite kring att han kanske kommer att börja hjälpa mig lite med ett av mina projekt. Vore roligt!

Fredag

Midsommar, midsommar, midsommar. Då är vi ett gäng med vänner som i sedvanlig anda åker ut till en sommarstuga på Österlen och hänger i drygt tjugofyra timmar. Kommer bli så himla mysigt!

I rest my case

I rest my case.

Bloggen kommer att rulla på som vanligt tror jag. Men vi kan väl vara lite crazy carpe diem och ta det som det kommer och se hur den här snuvan utvecklas.

Hur ser dina planer ut för veckan?

Föregående

Tre heliga: mat, sömn och motion

Nästa

Fem tips för att ge hjärnan en paus

2 Kommentarer

  1. Profilbild

    Mina planer ser ut så här: SEMESTER! Men det blir knappast lugn och ro, här ska rensas, röjas, städas, handlas och fixas för sommarfest med jobbet och sedan midsommarfest 🙂 Idag ska vi också göra något viktigt, hela familjen ska ta spruta mot fästingburen TBE.

    • Clara Löfvenhamn

      Måste ändå säga att allt utom fästingsprutan låter awesome. Eller nä, förresten – den är ju så viktig så den faller också in i den kategorin 😀

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se