Hej, hej! Hur är läget? Alltså. Detta inlägget är rätt exakt tjugofyra timmar försenat (tekniken är inte alltid min bästa vän). Men! Jag hoppas inte din måndag blev askgrå för det och att du har haft en mysig helg.

Vad är det då som skulle ha publicerats igår om inte en BisFit. En favoritkombination: svart, vitt, nitar och en massa glädje!

Måndagspirr i stället för söndagsångest

Clara Löfvenhamn

Clara Löfvenhamn

Clara Löfvenhamn

Clara Löfvenhamn

Pirrig och glad tjej – check! Foto: Zeynep Seitomer

Måndagspirr i stället för söndagsångest

Jag var helt vansinnigt trött efter att ha tillbringat fredagskvällen i stallet och på hästryggen så det blev en ytterst stillsam helg för min del. Sov och åt mest. Men vet du vad? I söndags kväll när jag satt vid skrivbordet och funderade på veckan så kände jag DET. Måndagspirr i stället för söndagsångest. Jag vet inte hur länge sedan det var jag upplevde det men hoppas innerligt att det håller i sig. Det är verkligen en fantastisk känsla! Inte blev det sämre heller av att hela måndagen bestod av flera otroligt trevliga möten. Är så sprängfylld av inspiration nu så jag knappt vet vart jag ska göra av alltihopa.

Som grädden på moset så kommer en artikel att publiceras senare idag som jag verkligen har sett fram emot att börja prata med er om – nämligen umbärlighet. Om hur ohälsosamt det kan bli att vara oumbärlig som ledare och varför det i stället är klokt att sträva gentemot att vara umbärlig. Något som faktiskt är en del av den ledarskapsmodell som jag har klurat fram (och som jag siktar på att sätta på pränt i bokform framöver). Därför känns det lite extra pirrigt att få presentera det ämnet för er idag med hjälp av en ledare som inspirerar många med sin ledarstil.

Hur mår du såhär i början på veckan?