Hejsan! Hur står det till? Här är det bra även om jag känner mig småförkyld. Ligger i sängen och dricker kaffe efter en lugn och skön morgon som inkluderade frukost på sängen. Väldigt, väldigt lyxigt. Det är VILA med gigantiska bokstäver som står överst på schemat denna helg men innan dess vill jag ändå tänka tillbaka på veckan som, återigen, rusade förbi.

Backpack
Lyckades få med min nya rygga på bild i går trots allt. Visst är den fin?

Tillbakablick

Ja, som jag skrev i torsdags så har denna vecka varit fylld av gråskalor. Som livet ofta är. Vilket känns okej. Det har varit några utmaningar, jag har sovit kasst senaste nätterna, men också flera fina, fina ljusglimtar som är skitglad för.

Veckans bästa

Några guldkornen är: min bättre hälft. Människorna som jag har fått träffa, prata och umgås med i veckan. En ensam men härlig stund av fuldans och skönsång i köket. Soffhäng med familjen om kvällarna. Att jag har så underbara vänner och kollegor. Spännande möjligheter för framtiden. Den soliga morgonpromenaden i den kyliga höstluften. Och lite till.

En bild från en lugn och skön morgon i vår trädgård
Ett hörn i vår trädgård i morgonsolen. Så himla fint!

Veckans sämsta

Stressvågen som slog ner i mig här i slutet på veckan när jag insåg att jag hade tagit fel datum på en deadline med mitt skolarbete. Jag visste redan på förhand att den här hösten kommer att bli utmanande eftersom jag bollar tre stora, lika viktiga, processer samtidigt. Och har man många olika saker i luften så kommer man att tappa några av dem, det är är både logiskt och okej i min värld. Men det innebär ju inte att det är kul när det händer. Som tur var har jag ju sådan koll att jag ser det som faller i backen och vågar ta tag i det. Så det kommer att lösa sig även om jag får stöka om en del i min planering för att lyckas med det.

Veckans utmaning

Ovanstående punkt var tveklöst en utmaning, haha. Men känner mig ändå optimistisk för att det kommer att lösa sig fint.

Ocean
Gårdagen bjöd ju på middag med några av mina fina coachkollegor och Bjärred bjöd som vanligt på en fantastisk utsikt. Hann tyvärr inte kallbada men det kan var likaså bäst eftersom jag känner mig småkrasslig idag.

Framåtblick

Ja, det är återhämtning som står i fokus nu. Nästa jobbvecka kommer bli intensiv så jag ska vila, vila, vila. Det mest spännande som kommer att hända är att städa här hemma, promenera och hänga med kompisfamiljen ikväll. Blir lagom!

Veckans ledarskapstanke

Den här veckan har varit speciell, inte bara för mig utan för min fantastiska fästman som i tisdags började sitt första chefsuppdrag inom företaget han jobbar på. Vilket ju är jättespännande, utvecklande och jag är så stolt över hur bra han har klivit in i rollen. Är förstås mest intresserad av honom men som ledarskapsnörd tycker jag också att det ska bli spännande som sjutton att få följa hans ledarskapsresa från första parkett, hehe. Han är så klok och jag ser också fram emot att få köra ledarskapscoachning med honom framöver.

Och ja, det var min vecka det. Hur har du haft det?