Hallå! Hur står det till? Med mig är det prima. Sitter på ett av mina stammiscaféer och betar av punkt efter punkt på att-göra-listan. I vanliga fall brukar jag jobba undan på lördagsförmiddagar men idag blev det lite senare än vanligt eftersom jag 1. åkte på ett rejält astmaanfall i morse och 2. fikade med vänner från Uppsala som var på besök. Mysig prioritering dock!

Working

Min utsikt just nu! Känns nästan som att sitta utomhus när det är så stora, vackra fönster.

Tillbakablick

Den här veckan har verkligen varit en ljuvlig blandning av en massa jobb och försmak på semestern. Eftersom kärleken min har varit ledig har vi ägnat kvällarna åt att åka och bada, träffa vänner och (håll i er nu!) varit ute och druckit ett par öl. Det händer ju aldrig här eftersom Mackan jobbar som yrkeschaufför och vi båda alltid är för trötta för att göra något på vardagskvällarna. Men jag antar att det är det som är så mysigt med ledighet. Att man kan göra de där sakerna man aldrig annars hinner eller orkar med.

Veckans bästa

Att få vara friskare igen och kunna jobba. Jag har inte hunnit med allt som jag tänkte göra under de här två veckorna efter Almedalen men det som är mest tidspressat har i alla fall blivit gjort samtidigt som jag kunnat ta det rätt så lugnt. Veckan har också inneburit några spännande och givande möten. Det var infernaliskt roligt att få ha workshop med tjejen som jag ska coacha i hennes nya ledaruppdrag. Sedan har jag också fått en grymt rolig föreläsningsförfrågan för hösten. Berättar mer när jag vet mer om det!

Crazy

Typ såhär galen känner jag mig just nu inför semestern. Älskar ju att vara ledig men är likväl ovant som fasiken att checka ut alldeles och det mer än ett dygn eller två. Samtidigt längtar jag som sjutton efter det. Ambivalent? Jag?! Aldrig. Hahaha.

Veckans sämsta

Att mitt minneskort till kameran började krångla från ingenstans men som tur var verkar det ha börjat funka igen. Så ni hör, det har varit en sjukt bra vecka.

Veckans utmaning

Hehe, att inte stressa upp mig inför semestern. Det börjar kännas läskigt nu att inte blogga eller ha tillgång till sociala medier på två veckor.

The MAP

En blurrig liten tjuvkik på startpaketet som jag ska skicka iväg. Ska bli så spännande att höra hur det tas emot!

Framåtblick

Nu närmast ska jag jobba klart de sista punkterna för idag och ikväll vankas det brädspelsafton. Sedan blir det lite jobb i morgon förmiddag och på måndag morgon med men sedan är det semesterdags på riktigt!

Veckans ledarskapstanke

Alltså, nu när jag packade ihop det lilla startpaketet som jag ska skicka till ledaren som jag utbildar så blev jag påmind om hur innerligt mycket jag längtar efter att få presentera min ledarskapsmodell för er. Ni kommer nog knappast bli förvånade över dess innehåll eftersom den sammanfattar mycket av det vi pratar om här varje dag. Men det ska bli så kul att höra vad ni tycker om den att jag har bokat in lite bok-skrivtid nu i augusti bara för att få jobba mer med mitt manus.

Hur har din vecka varit? Har du haft det fint?