God morgon, god morgon! Hur står det till? Här är det bra även om jag vaknade att att en liten katt kräktes på min kvittohög på skrivbordet. Jättekul verkligen. Som tur var så var det bara försumbara kvitton som förolyckades så oredan var snabbt utredd. Så, det är väl bara att dra igång veckan nu? Känns som att den kommer att innehålla lite av allt möjligt faktiskt.

Fall

Idag är det en riktig novembermorgon, grått och fuktigt och alltfler löv ligger på marken.

Måndag

Idag blir en fixardag. Jag ska ha ett par telefonmöten, skriva, fixa momsdeklarationen och bolla lite ärenden parallellt med det. Är dags för cellprov (ladies, ni går väl dit när ni blir kallade?!) och i eftermiddag har jag sjukgymnastik med.

Tisdag

Åker in till Malmö för att hänga på en frukostklubb för StartUp’s och sedan har jag ett annat nätverksmöte i Lund. På eftermiddagen ska jag skriva och förbereda det sista för Stockholmsresan.

Onsdag

Är helt obokad vilket innebär att jag ska göra bokföring och annat administrativt pyssel förutom att skriva.

Torsdag

Åker upp till Stockholm så kör skrivstuga på tåget och möten på eftermiddagen. På kvällen ska jag se Natali föreläsa på Google och mingla runt.

Fredag

Dagens höjdpunkt blir att föreläsa för Unionen, kanske ta något mer möte och när det är klart åker jag hem till Skåne igen.

Cupcakes

Igår var jag offline större delen av dagen vilket innebar att jag ritade en massa, funderade vidare på min DnD-karaktär, var rastlös, bakade cupcakes för första gången i mitt liv och så vidare. Var så skönt med en ledig dag som bara rullade på. Var för övrigt tvungen att bevisa för en kompis som tror jag inte kan göra någonting i köket att jag hade bakat – så nu får ni se det beviset med. They wasn’t pretty men lillebror sa att de var goda (snäll som han är).

Eftersom jag har så många olika artiklar på lager att skriva så har jag noll aning om vad som komma skall på bloggen den här veckan. Spännande va? Nackdelen med att ha så många intervjuer gjorda som jag har just nu är helt klart att man får beslutsångest av vad en ska börja skriva men det är väl bara att börja någonstans.

Men ja, det är min vecka det. Blir en fin blandning av allt i vanlig ordning! Vad ska du hitta på? Händer det något särskilt eller det är som för mig att allt rullar på som vanligt just nu?