God fortsättning!

Gott nytt och god fortsättning! Hur är läget? Med mig är det helt okej. Inte to men bättre än igår i alla fall då jag åkte på migränanfall efter nyårsfestligheterna. Sådär kul och jag måste säga att jag just nu inte känner mig ett dugg peppad på nyår och nystart. Jag har liksom inte riktigt hunnit klart med 2017, har ont i halsen och känner mig överlag s-l-i-t-e-n. Men efter att ha fått gnälla av mig till en vän känner jag mig i alla fall glad och det är fint! Allt blir som lättare då.

Assistans

Tulo hjälte till i vanlig ordning.

Nyårshelgen blev intensiv deluxe. Mackan jobbade på lördagen och även om jag hade förberett mycket innan så blev det fullt ös hela helgen. Men bra blev det!

God fortsättning
New year, new start. Or?

Första känslan när jag kom till kontoret idag och insåg att jag råkat gå hit fel dag eftersom mitt kundmöte är i morgon…

Blev som sagt lite matt när jag insåg att jag skrivit ner fel dag med dagens session i varumärkesstrategi som ju ska vara i morgon. Men tur att jag var ute i för god tid i alla fall! Då känns det som om man tjänat en hel dag. Så nu ska jag snart gå hem och bädda ner mig i soffan en stund. Sedan ska jag ta min lillebror, som flyttade hemifrån och in i mitt trapphus igår (wiee!), och åka och handla. Sedan får det blir en lugn, lugn kväll så jag vilar bort allt vad halsont och migränrester heter.

Happy

Det var ändå mysigt att få kontorshänga lite idag, blir så inspirerad av att hänga här!

Så summa summarum är det fortfarande lite 2017 som gäller här. Men det är okej va? Den här veckan är det dels dags för den sista delen av Bossarnas årskrönika, att sammanfatta december och tja – sedan är det väl dags att börja blicka framåt. Rakt in i det nya året som jag tror kommer bli viktigt. Viktigt på många sätt. Inte bara för mig och mitt företagande utan även för att det är valår och allt som #metoo har startat.

Men innan vi går vidare framåt, hur var ditt nyår? Hade ni det bra? Blev det partyparty eller lugnt och stilla?

Föregående

Bossbloggens årskrönika 2017

Nästa

Jeanett Paludans årkrönika: Att inte behöva leda är en framgång

10 Kommentarer

 1. Profilbild

  Stella

  Haha men så typiskt! Attans bananer. Vila vackert och ha kul med Brollan sen!

 2. Profilbild

  Men fy för migrän, ta hand om dig!
  Vi hade parmiddag med våra bästa vänner på nyår, det blev precis lagom festligt för oss!

  • Clara Löfvenhamn

   I will and I do – tack så mycket! Åh det är härligt när man hittar den där lagom festliga nivån. Jag hoppas din ledighet blir fortsatt fin 😀

 3. Profilbild

  Haha! Så kan det gå…. 😛
  Det var rätt lugnt, umgicks med några nära vänner och drack lite bubbel. Med betoning på (ganska) lite… 😉

  God fortsättning!
  Kram

  • Clara Löfvenhamn

   Haha, låter som en klockren kväll. Bubblor är ju dessvärre en svag punkt hos undertecknad som typ aldrig dricker. Slurp säger det och så tar de slut 😉 God fortsättning och ha en fin helg nu när det snart är dags för det! Kram

 4. Profilbild

  haha kände mig inte heller särskilt peppad och motiverad igår men idag behövde jag helt enkelt tvinga mig själv att sätta igång och jooooo jag tror nog ändå att lite pepp smög sig in. Ditt kommer!

 5. Profilbild

  God fortsättning! Hoppas du mår bättre snart 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se