En balanserad kick-ass vecka

Hej fina! Hur är det? Med mig är det jättefint. Jag tog sovmorgon i morse och det var som vanligt underbart. Sedan är det svårt att inte må bra efter denna den här veckan. Så enkelt är det.

Week three

Min chef när jag är fem minuter sen efter lunchen, haha.

Tillbakablick

Som rubriken hintar har det var en balanserad kick-ass vecka! Trots att måndag och tisdag försvann i två (fantastiska) utbildningsdagar, att jag har varit trött och att jag har ett ton med arbetsuppgifter som inte har hunnits med så har jag gjort grymt bra ifrån mig. Och framförallt känt mig relativt lugn och balanserad under tiden!

Veckans bästa

Coachutbildningen var precis som vid tidigare tillfällen magisk. Så många glada skratt, så djupa samtal och fin gemenskap som jag får uppleva där är helt otrolig. Är enormt tacksam för det. Sedan har det varit grymt att få börja skriva på bokmanuset. Har svårt att inte tänka på det när jag jobbar med annat, haha. Fikan med Sofie i torsdags smällde förstås högt med tillsammans med ett annat spännande möte. En annan rolig sak är att Bossbrudar har vuxit som tusan!

På det personliga planet har jag njutit av att kunna laga mat och bidra till att hålla i ordning vårt hem h-e-l-a veckan. Det är ju en av de första sakerna jag behöver prioritera bort när orken tryter annars och det har känts så lyxigt att kunna göra det. Sådana sakar som en tog för givet när man var frisk är extra glädjande när man mäktar med dem till vardags!

Week three

Det var strålande väder igår och jag fick fem minuters solsken på vägen hem från sjukgymnastiken. Helt underbart!

Veckans sämsta

Att jag har 45 mer eller mindre olästa mejl i min inbox. Alltså, jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag avskyr mejl. Vilket är ironiskt med tanke på hur mycket jag gillar att skriva. Men nä, ett av målen i nästa vecka är att få all dem besvarade. heja mig!

Veckans utmaning

Hmm…. Det är nog att jag fick ont i halsen i torsdags. Hoppas verkligen inte bryter ut i något. Har ju värsta rutinerna nu för att försöka hålla mig frisk hela våren så vi får se om de funkar.

Week three

Har också ätit sjukt goda matlådor i veckan. Den här woken gick inte av för hackor med rödkål och massa annat gott.

Framåtblick

Det här blir som vanligt en lugn och stilla helg. Idag tänker jag nog ligga i sängen och läsa och spela tv-spel större delen av dagen. Sedan blir det födelsedagsmiddag för M’s fina lillebror och på söndag ska vi spela brädspel med kompisfamiljen.

Veckans ledarskapstanke

Både när jag jobbar med bloggen och Bossnrudar och ser alla coola, drivna kvinnor som är med i Bossbrudar så blir jag imponerad och glad över hur många det är som vill bli ledare i framtiden. Det är ashäftigt och ger mig hopp om framtiden! Så fin känsla att få vara med och följa så många olika ledarskapsresor.

Och ja, det var min vecka det. Hur har du haft det? 

Föregående

Vecka 1-3 2019

Nästa

Fördelar med att vara entreprenör

2 Kommentarer

  1. Profilbild

    Vad roligt att få läsa om din vecka. Spännande att ha varit på utbildning och vad roligt att det går bra med Bossbrudar.
    Jag har överlag haft en bra vecka. Väldigt mycket att göra på jobbet men då trivs jag som fisken i vattnet.

    • Clara Löfvenhamn

      Vad kul att du tycker det Hanna, tack! Åh så härligt att du har haft det bra med, håller helt med om att det är roligt när det händer mycket (även om det ibland kan bli för mycket av det goda) 😀

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se