Back to the basics

Tjenare! Hur är det med er? Jag hoppas ni har haft en bra helg. Min har varit spännande och avslappnad på samma gång. Inledde den med att komma på att jag skulle sticka ut själv i skogen och campa för att kunna få lite fina bilder i morgonljuset. Blev inte riktigt som jag tänkt mig eftersom kameran inte samarbetade riktigt med mig men det var en häftig upplevelse att campa själv. För er som missat filmen jag lade upp på Facebook om platsen jag var på hittar den här.

Back to the basics

Väl hemma är det mest blogg, sömn och mer fotande som fyllt helgen. Skönt att få utlopp för sin kreativitet. Lyckliga mig som har vänner som också är fotonördar och tycker det är kul att lägga en söndag eftermiddag på att fota till bloggen. Här är resultatet av några av bilderna som tagits, närmare bestämt en back to the basics BisFit. Gött när enkelt både är bekvämt och snyggt.

Back to the basics

Back to the basics

Back to the basics

Färggladare vägg får man leta efter! Foto: Zeynep Seitomer

I övrigt väntar en riktigt intensiv vecka. Månadsbokslut och post-semestermejl att gå igenom på jobbet. På bloggen kommer vi till exempel att möta ännu en boss och skillnader mellan ledarskap i teorin respektive praktiken. På torsdag kommer jag även att gå på Charlie Söderbergs föreläsning i balansekonomi

Föregående

Ledarskapsbloggens augusti månad

Nästa

Ledarskap i teorin respektive verkligheten

2 Kommentarer

  1. Profilbild

    Har varit på en av hans föreläsningar. Han är riktigt inspirerande!

    Kram Lena

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se