Tjenare! Är allt bra? Här är det förkylt med en härlig träningsvärk och ett schema där allting händer på samma gång. Inte ett optimalt utgångsläge kanske. Men jag är vid gott mod eftersom jag vet att det kommer att ordna sig i slutändan tack vare benhårda prioriteringar, mycket vila och att jag håller huvudet kallt.

Den här veckan bjuder på benhårda prioriteringar när allt händer samtidigt
Den här helgen har varit så mysig. Dels med ljuvligt kompishäng, roligt spelande men också trädgårdsfix inför hösten. Nu är gräsmattan klippt för kanske sista gången i år, örterna skördade och infrusna respektive saftade och dessutom fick vi rensat rätt mycket ogräs.

Benhårda prioriteringar

Redan förra veckan, när jag blev medveten om att vi har en deadline i skolan den här veckan och inte det datum som jag trodde, landade jag i insikten att jag kommer behöva låta bli att blogga den här veckan. På torsdag ska jag hjälpa till att hålla en utbildning på förmiddagen, köra den första Bossbrudsträffen på kvällen och sedan åka till Växjö tidigt fredag morgon för en heldag i skolan. Och så kunduppdrag, deadlines och nu en förkylning på det. Så planen för veckan är att: bloggen står tom, stenhårda prioriteringar på att-göra-listan och vila. Jag kommer förmodligen att behöva möblera om i planeringen av skolarbetet med… Men ja, det återstår att se.

Är lite purken över att jag inte ska blogga. Kommer att sakna er och har så mycket roligt material på G. Men, jag fattar förstås själv att det inte är hållbart ens lite grand att jag ska vända ut och in på mig själv för att få ihop en ynka veckas schema. Alltså skalar vi av och fokuserar på att leverera det som levereras kan på bästa sätt. Hoppas (och tror) att ni förstår läget. Så med det konstaterat så inleds denna veckans bloggtystnad. Vi hörs och ses om en vecka vänner!