Hej! Hur står det till? Med mig är det aningens trött men superfint! Det har märkts i helgen att förra veckan var intensiv för jag har sovit hur mycket som helst i helgen. Fulla nätter och sedan “power naps” på två timmar både lördag och söndag. Idag är det 20 dagar kvar till flytten och parallellt med att en mest går och dagdrömmer om det ska man förstås också få en del jobb gjort! Ska vi kika på hur veckan kommer att se ut?

Election
Blev rätt deppig över att höra att endast 51 procent röstade i EU-valet måste jag säga. Visst, det är jättesvårt (tycker jag) att sätta sig in i hur man ska rösta men det är för viktigt för att låta bli.

Måndag

Idag är en lugn dag på hemmakontoret eftersom vi lämnade in vår opponering redan igår. Grymt skönt! Har en del att jobba igen så hoppas på att kunna kirra det och fixa lite husadministration innan det är dags för sjukgymnastik i eftermiddag.

Tisdag

I morgon är jag i Malmö från tidig morgon till sen kväll. Först ska jag gå på Möteskulturdagen och på kvällen ska jag föreläsa på Malmö Freelance Meet Up. Är du frilansare och hänger i Malmö i morgon kväll, hojta till!

Onsdag

Ska jag vara i Sjöbo på dagen och sedan på kvällen är det säsongsavslutning för nätverksträffarna för Framgångspodden.

Torsdag

Såg ju nu att det är röd dag på torsdag, trevligt! Då kommer det nog bli lite jobbande men också kompishäng.

Fredag

Klämdag! Om jag behöver jobba så kommer jag att göra det en stund, annars ska jag vara ledig och fixa inför flytten.

Freelance Meet Up
Kolla så tjusig inbjudan till i morgon va? Hojta till om du vill komma i morgon kväll från 17:00 till 19:00.

Jaa, här på bloggen vet jag inte riktigt i skrivande stund vad som ska hända. Det har kommit en läsarfråga som ska besvaras och tillbakablick till Västervik ska äga rum blir det en överraskning vad som komma skall. Förhoppningsvis kommer jag att kunna gå upp till det vanliga tempot med ett inlägg om dagen igen men vi får se!

Vad har du för planer för veckan? Händer det något särskilt?