Hallå! Hur är det? Med mig är det okej. Vilken vecka det här har varit – och är. Den här hemtentan har verkligen slukat mig helt. Har pluggat och jobbat med det mest brådskande tolv timmar om dagen flera dagar den här veckan. Optimalt? Nej. Går det bra ändå? Ja, faktiskt. Jag var rädd för att jag ska börja känna av symptom av överarbetning men det har jag inte gjort mer än att jag är trött och mör i kroppen. Känns också skönt att veta att det bara är den här veckan som det är såhär och att livet redan på måndag kommer att återgå till mitt lugna normala tempo.

Selfie
Rabblar mitt mantra “bara fyra delkurser kvar” minst en gång i timmen nu, haha. Ett halvår kvar till examen, heja mig!

Tillbakablick

Som sagt, det har varit intensiva dagar. Men jag har verkligen tagit hand om mig på vägen. Ätit ordentligt, sovit mycket och motionerat lagom. Unnat mig pauser och det jag har gjort har jag i alla fall gjort bra. Känns skönt!

Veckans bästa

Roliga förfrågningar som har trillat in, härlig feedback från utbildningen som jag höll i Huskvarna och responsen för nästa Bossbrudsträff. Den 21 november är det dags igen och jag hoppas vi ses där. Här kan läsa mer om vad som händer då och anmäla dig!

Sedan var också eventet i måndags riktigt, riktigt bra. Tog med mig mycket både från Annikas föreläsning och alla fina samtal jag hade efteråt. Sedan vill jag också tacka er för att ni har sådan förståelse för att jag inte har bloggat så mycket den här veckan – jag uppskattar det verkligen!

Café
Den här veckan passade jag också på att besöka Old Fashion Café inne i Höör. Världens mysigaste ställe och skönt att man kan ha ett bra cofficeställe som är relativt nära hemma.

Veckans sämsta

Att det blivit så långa dagar fastän jag hade avsatt tid för tentan. Dels har den krävt mer tid än vad jag uppskattade men framförallt så händer det så mycket annat som behöver hinnas med också. Det var helt klart lättare att plugga jämte en heltidsanställning jämfört med att vara företagare.

Veckans utmaning

Se ovan, haha.

Outdoors
Det har också blivit ett par promenader för att lufta skallen. Är så glad över att ha utelivet så nära!

Framåtblick

Idag så ska jag faktiskt hämta hit min systerson som har önskat att vi ska spela tv-spel ihop. Känns bra att få vara med och bidra till herrns spelintresse i tidig ålder. Så det ska vi göra några timmar och i övrigt ska jag göra klart det sista på tentan hela helgen. Kommer med andra ord inte vara den roligaste personen att leva med den här helgen, hähä.

Veckans ledarskapstanke

Såg den här bilden i mitt LinkedIn-flöde från The Yes Way och blev så matt.

Yes way

Har vi inte kommit längre? Ska vi ha det såhär? Detta om något påvisar ju verkligen patriarkatets effekter och hur insatser gjorda av kvinnor värderas lägre än män. Så tråkigt! Men jag hoppas och tror att det är nu det vänder. Fler och fler blir mer medvetna och jag hoppas att vi snart kommer att kunna titta tillbaka på tiotusen-talet och skamsskratta lite åt hur korkade vi var då.

Och ja, det var min vecka det. Hur har du haft och vad har du hittat på?