God morgon fina ni, hur är läget? Här är det genomförkylt men likväl otroligt skönt att få vara ledig i en helt ny stad.

Selfie

Var i Malmö en sväng med för att fixa naglarna och fikade med fina Sarah också, alltid så himla najs att få träffa andra bloggare!

Tillbakablick

Den här veckan har verkligen varit till bredden fylld och har krävt minutplanering på sina håll. Jag ju typ fyra områden jobbområden i min vardag nu: mitt företag, Bossbloggen, plugg samt Influencers of Sweden och den här veckan har alla områden krävt allt mitt fokus samtidigt. Vilket som tur var har gått bra, det har varit larvigt stressigt i stunder men jag har ändå varit noggrann med pauser, försöka vara lite ledig om kvällarna och hålla på mat, sömn och motion.

Veckans bästa

Vart börjar man? Att jag klarade av allt detta? Att jag fick lämnat in hemtentan? Att jag har fått en plats i InoS styrelse? Internet i Fokus och alla intressanta dragningar där? Vinner gör som vanligt ni. Tycker det är så roligt att få hänga med er om dagarna och prata i alla olika forum. Sedan måste jag säga att den här weekendresan var grädden på moset. Älskar verkligen att resa och trots att jag är superförkyld är det lyxigt att få ha några lediga dagar med mitt hjärta. Vi äter grym mat och bara myser.

Warszawa

Jag och min sambo älskar verkligen god mat. Det här söta stället hade till exempel en grym rödbetssoppa och på kvällen åt vi än godare på ett veggieställe som var helt magiskt. Två tummar upp so far alltså!

Veckans sämsta

Förkylningen är ju inte jättekul. Men ja, jag är inte förvånad efter ett par veckor med galet tempo i kombination med att Petra blev sjuk när vi jobbade på Internet i Fokus i onsdags. Är för övrigt därför det inte blev något inlägg om konferensen igår, jag glömde ta egna bilder. Slarvigt men ja, fokuset var inställt på att skriva.

Veckans utmaning

Att hålla alla bollar i luften och inte bryta samman när någon av dem trillar i backen. Det är fasiken en utmaning ibland. Men det gick vägen, alla olika projekt gick i mål utan alltför många frustrationstårar.

https://www.metrojobb.se/artikel/8344-6-saker-en-bra-chef-g%C3%B6r-f%C3%B6r-att-hantera-sexuella-t

Framåtblick

Nu väntar en lugn helg i Warszawa. Vi ska försöka vara lite turistiga på de två dagar som vi kommer spendera här men det mesta fokuset ligger på att äta och ha det bra.

Veckans ledarskapstanke

Me too-kampanjen lever vidare: både i sociala medier men också i arbetslivet. Chefer som utsatt personal för sexuella trakasserier lyfts fram och får ta konsekvenserna, ledningsgrupper som mörkat dessa handlingar får skarp (välförtjänt) kritik och jag hoppas att vi är på väg in en utveckling där det blir ännu viktigare för företag att leva sina värderingar på riktigt.

Utifrån min artikel om chefers ansvar för #metoo blev jag intervjuad i Metro om hur en bra chef jobbar för att förhindra sexuella trakasserier. Läs den gärna och ta med det dessa saker ut till din arbetsplats, dina medarbetare, kollegor och chefer.

Men nu är jag nyfiken på att höra hur din vecka har varit? Hur har du haft det?