I vanliga fall så pratar jag mest om ledarskap. Men på mina läsare och kunders begäran kan jag även hjälpa dig att bygga ditt varumärke och bli ledande i din bransch med hjälp av dina sociala medier. Detta utifrån mina kunskaper och erfarenheter om influencer marketing, journalistik och sociala medier.

Du kanske vill starta en blogg, ett nyhetsbrev eller bara bli ännu bättre på att nå ut med sitt budskap och bygga relationer? Mina kunder är influencers, företagare eller entreprenörer som vill vässa sin digitala kommunikation. Men också karriärister som vill använda sina sociala kanaler för att landa sitt nästa drömjobb.

Läs mer: Så startar du en blogg och får den att växa

Clara Löfvenhamn från Bossbloggen hjälper dig att bygga din varumärkesstrategi i sociala medier

Foto: Zeynep Seitomer Grafik: MAST Produktion

Varumärkesstrategi för sociala medier

Så. Vill du, som företagare eller karriärist, använda dina sociala kanaler för att stärka ditt varumärke? Vill du lära dig hur man använder sociala medier för att bygga relationer? Vill du använda dia sociala kanaler för att tjäna pengar och få jobbuppdrag men är osäker på hur du ska göra det? Jag hjälper dig att bygga din strategi för hur du blir ledande i sociala medier och ger dig de verktyg som du behöver för att stärka ditt varumärke. Hur vi gör det? Det väljer du.

Du kan dels anlita mig som föreläsare men också anlita mig för rådgivning. Då skräddarsyr vi tillsammans din strategi för hur du kan använda sociala medier för att boosta din karriär och företag. En session innebär ett inledande samtal följt av två timmars intensivt arbete via Skype eller fysiskt möte. Resultatet blir att du kommer att gå därifrån med en plan över vad du ska göra, hur du ska göra det och ditt varför. Den enda frågan som ska kvarstå, och som är helt upp till dig, är: när drar du igång?

Pris för rådgivning: från 4000 SEK ex moms

Om du vill anlita mig för att hjälpa dig ta fram din varumärkesstrategi, mejla mig på clara@bossbloggen.se eller ring mig på 0768 – 93 77 23.