Behöver du som chef eller ditt företag hjälp med att ta fram er ledarskapsfilosofi och er värdegrund för ert ledarskap? Känner du som ledare att du har kört fast och behöver lite extra hjälp att komma vidare? Eller drömmer du om att bli chef och vill ha hjälp med att lyckas nå dina mål? Ledarskapsutveckling kan ske på många olika och utöver mina föreläsningar och utbildningar så kan jag bidra som ledarskapsrådgivare, coach och mentor.

Jag hjälper från många olika organisationer och ledarroller, privata som offentliga, stora som små. Önskar du referenser? Mejla mig på clara@bossbloggen.se

Clara Löfvenhamn

Vill du ha någon som finns vid din sida och som peppar, stöttar och utmanar dig i ditt ledarskap lite extra utöver den gemenskap som vi har här Bossbloggen? Hör av dig!

Ledarskapsutveckling

Personlig rådgivning

Att arbeta som ledare är inte alltid enkelt oavsett hur mycket eller hur lite erfarenhet du har sedan tidigare. Därför kan ett externt och oberoende stöd och bollplank hjälpa dig i din chefsroll och jag erbjuder därför personlig rådgivning för både privatpersoner och företag.

Ledarskapscoaching

Vill du vässa ditt ledarskap på djupet? Då ska du kontakta mig om ledarskapscoaching. Under fem samtal kommer du bland annat att få möta och formulera dina värderingar, hur du vill vara som ledare och förankra din potential som ledare. Du kan gå denna ledarskapscoachning oavsett oavsett om du har arbetat som ledare länge eller vill bli chef i framtiden, vi finjusterar upplägget efter dig. Som coach ställer jag frågorna som för dig framåt i din utveckling.

Sagt om mig som coach:

“Jag tycker att dessa gånger som jag har träffat Clara har gett mig mer kött på benen med hur jag ska hantera min personal. Att ge ett tips! Jag känner mig mycket lugnare och starkare, inte lika trött. Det har stärkt mig som person och i min roll som arbetsledare och jag kan varmt rekommendera Clara som coach!”

Helen, mellanchef

Mentorskap

Alla borde ha en mentor i sitt arbetsliv som stöttar dig i din karriär eller i din ledarroll. Men också som följer dig på din resa och delar med sig av sina erfarenheter, sitt nätverk och råd och stöd. Anledningen till detta direkta och sakliga konstaterande är att dels för att jag vet vilken skillnad mina mentorer har gjort för mig. Men också för att jag ser vilka skillnader det gör för mina mentorsklienter att ha ett bollplank som finns till hands med både uppmuntran och utmaningar. Är du nyfiken på att anlita mig som mentor? Då kan du boka ett kostnadsfritt introduktionsmöte via digitala mentorsplattformen Mentorerna.se där jag finns registrerad.

Vill du prata om hur ni kan utveckla dig som ledare och din verksamhet? Kontakta mig på clara@bossbloggen.se eller 0768 – 93 77 23.


Du prenumererar väl på Ledarskapsbrevet?

Ledarskapsbrevet är för dig som vill vässa ditt ledarskap och utvecklas som ledare och skickas ut cirka en gång i månaden. Vill du också få det? Skicka ett mejl märkt “Ledarskapsbrevet” till clara@bossbloggen.se eller registrera dig i menyn så ordnar jag så att du får det.