Bloggsamarbeten

Bossbloggens sociala kanaler är en mötesplats för kvinnor som är intresserade av ledarskap, karriär, affärsliv och personlig utveckling. I snitt så samlas här ungefär 1500 personer varje vecka. Åtta av tio är kvinnor och majoriteten av läsarna är mellan 18 och 54 år. Vill du och ditt företag vara med och skapa värde för Bossbloggens läsare samtidigt som ni bidrar med ert kunnande och er expertis? Då kan ett bloggsamarbete vara ett ypperligt sätt att göra det på.

Det är möjligt att göra bloggsamarbeten på Bossbloggen

Denna bild togs i samband med Musgrove’s Föreläsning om rädsla som innebar en föreläsning samt ett fallskärmshopp.

Jag har tidigare samarbetat med företag som Redfellas och Företagsbostäder och levererar högkvalitativa, välskrivna bloggartiklar som är relevanta för Bossbloggens läsare men också för er och er kundgrupp. Artiklarna kan skrivas både utifrån mina erfarenheter och upplevelser som ledarskapsutvecklare och entreprenör. Men lika gärna utifrån intervjuer med sakkunniga och därmed ge er tjänst en kontext utöver det vanliga. Vi anpassar givetvis upplägget utifrån era behov och syftet med kampanjen.

Samarbetsartiklar som jag skriver är alltid sökordsoptimerade samt uppmärkta i enlighet med de regler och riktlinjer som Marknadsföringslagen, Reklamombudsmannen och branschorganisationen Influencers of Sweden föreskriver.

Samtliga samarbeten jag gör återfinns i kategorin Samarbeten och PR. Vill du veta mer om riktlinjerna för marknadsföring i Bossbloggens läs Bossbloggens: PR Policy. Vill du veta mer eller spåna kring vad vi kan skapa för bloggsamarbeten tillsammans? Mejla mig på clara@bossbloggen.se eller ring mig på 0768 – 93 77 23.