Hallå! Hur är läget då? Här är det bra tycker jag. Ligger på gästsängen i tornrummet, inlindad i en filt med en sur katt vid fötterna och stinker av tigerbalsam. Allt skrivande förra veckan tog ut sin rätt i armarna så från och med nu går jag tillbaka till det lugnare tempot även om jag fortfarande har mycket att stå i. Med undantag för läkarbesök ska jag jobba hemifrån hela veckan vilket känns… Jättekonstigt! Inte för att jag har rest runt särskilt mycket den senaste tiden men det har ju ändå blivit en-två dagar i veckan som jag har varit i Malmö eller Lund på grund av podden och möten som inte kunnat göras digitala.

Selfie

Veckans planer då

Tja, vet knappt vad jag ska säga om veckan. Jag tänker röra mig på, vila om jag blir trött av motionen och jobba på. Skrev i Bossbrudars bossutmaning att mina ledord för veckan är “lugn, mentalt stark och inkännande” och ja, det summerar väl ambitionerna på pricken! Det är mycket som ska skrivas men tack vare att min produktivitet förra veckan känner jag att skrivflowet ligger mig nära till hands nu.

Förutom det så är det klientarbete som väntar och vi ska ha möte med Bossbrudsteamet – tjoho! De sakerna är jag såklart megapeppad på. Och nu kom solen fram också, låg och disig. Känns bra och förmiddagskaffet kommer definitivt att drickas utomhus.

Här på bloggen kommer det rulla på som vanligt och ska du läsa en sak så är det morgondagens artikel, den är extra viktig! Annars, hur ser din vecka ut?